- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.721
Hayırdır nüfüs müdürü müsün canımAnne kızlık soyadını bide şimdiki soyadını ver tamamdıryedi ceddini bulurum
Hayırdır nüfüs müdürü müsün canım
ben sana veriyim uğrşma da napcan bunları ne işine yararAnne kızlık soyadını bide şimdiki soyadını ver tamamdıryedi ceddini bulurum
Ben hiç tanıdık denk gelmedim fakat bdv konu açıp sonra tanıdıklara yakalanan çok insan gördümYok canım ifşa etmek istiyorum da onu ahaha
İfşa ne kızım açıkla şunu buraya adımı soyadımı mı yazcanYok canım ifşa etmek istiyorum da onu ahaha
Ben pembike fotoğrafımı bile gönderdim burdaki herkesle birbirimizi gördük bir sey olmadıBen hiç tanıdık denk gelmedim fakat bdv konu açıp sonra tanıdıklara yakalanan çok insan gördüm
İfşa ne kızım açıkla şunu buraya adımı soyadımı mı yazcan
Ben hiç tanıdık denk gelmedim fakat bdv konu açıp sonra tanıdıklara yakalanan çok insan gördüm
Özelden bende çok gönderdim canım burası ortalıkBen pembike fotoğrafımı bile gönderdim burdaki herkesle birbirimizi gördük bir sey olmadı
Yanılıyorsun canım giren çokBen zaten iki ablamda üye yani nicklerini biliyorum başka hangi tanıdık olcakki çevredeki kimse kkya girmiyoku bence
İfşa ne kızım açıkla şunu buraya adımı soyadımı mı yazcan
kız yok ben yazcam demiyorum bembik benimkini yazcakmışSakın o hatayı yapma
Özelden bende çok gönderdim canım burası ortalıksakın
kız yok ben yazcam demiyorum bembik benimkini yazcakmış
yok hayatım koymam yoruma zaten yoruma fotograf koyup kaldırmak yasakmış cezası varmış koyunca yorumda kalıyor yani koymamÖzelden bende çok gönderdim canım burası ortalıksakın
Özellikle ekşi sözlük buraya çok takılıyormalzeme topluyorlar
yok hayatım koymam yoruma zaten yoruma fotograf koyup kaldırmak yasakmış cezası varmış koyunca yorumda kalıyor yani koymamÖzelden bende çok gönderdim canım burası ortalıksakın
Bilmiyordum öğrenmiş oldumyok hayatım koymam yoruma zaten yoruma fotograf koyup kaldırmak yasakmış cezası varmış koyunca yorumda kalıyor yani koymambende özelden gönderdim çok, bikaç kere de meg ben kovser madonna avatara koymustuk 2 dakikalığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?