- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.761
napayım içimde kalırdıYaa yine mii kafkii bir elin dursaa obur elin durmuyoo heeee
neden?KIZLAR BEN BANLANIYORUM YİNE 4 GÜN YOKUM
BDVneden?
Yaaa azicik icinde kalsinn kalsin disariya vurmaaaa
Kızdım bu sefer sana
amaKızdım bu sefer sana
Ya sen benim değerlimsin. Bütün yafrukurtlarım öyle. Yakışıyor mu bize?
belki mune ablacan bu seferlik banlamaz bende daha bdvde yorum yapmıcam karar verdimYa sen benim değerlimsin. Bütün yafrukurtlarım öyle. Yakışıyor mu bize?
Kesinlikle canımbenim konumu direkt paylaşmışlardı üstelik nickim de görünüyordu komik sanıyolar işte. daha çook mahkemeyle uğraşırlar
Yasaklıyorum sana bdv'yi. Hadi bakalım..belki mune ablacan bu seferlik banlamaz bende daha bdvde yorum yapmıcam karar verdim
Ama gecendee oylee karar vermistiinnnnbelki mune ablacan bu seferlik banlamaz bende daha bdvde yorum yapmıcam karar verdim
Amin inşallah canımMiyav_su Allah iş rastlığı versin ablam
Huzurkokulu bebeğim nasılsın ayrıca teşekkür ederim :*
@Feraceli feroş kız kahvemi çıkolatamı alıp geliyorum derken kız istemeye gelir gibi olmuş
Deme bırak şu kızı ya tamamen hayal dünyasında yaşıyor hatun
kimmiş o benim meleğimi kim kızdırdıZaten ben de atıştım özelden bir üyeyle sinirim tavan
palavra palavra palavraaDeme bırak şu kızı ya tamamen hayal dünyasında yaşıyor hatun
mune ablaya bağlı onu bekliyorum yemek yapıp gelecekmiş sonra ben puffAma gecendee oylee karar vermistiinnnnUzulurum been gitmeee
Ayy cok guzel olur canim bencede mutlaka git derimm bende adiyamani gormek istiyorum ozelliklee yemeklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?