- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.181
Kendimi yakmadim iyikii
Canım nasıl geçti mapuslukBen bugun gundiz ara uykumu yaptim gece hep burdayim
Hayırdır canım niye gergindinÇok gergindim ya resmen oldum ben çok yorucuydu ama sukur gectii gitii
Yaaa derdii vallahii hee bizim kizi bi biraktik yarisi yanik gelmiss derdiiAyy sonra nisanlina kim hesap verecekti hanginz ateşi ona yaktirdinizda kendini yaktı deseydi ne derdik
Hayırdır canım niye gergindin
Yaaa derdii vallahii hee bizim kizi bi biraktik yarisi yanik gelmiss derdii
A hadi ya zor olmuştur canım benim ama tek başına halletmişsin aferin sanaMisafirlerim çok kalabalıklardı bütün ikramlari bulaşıkları tek başıma yaptım yardım eden olmadı o yüzden
Kızlar bugün eşimin Doğum günü ve ne alacağımı bilmiyorum Zaten şehirdışında bana fikir saati var yeni aldık başka ne olabilir kol düğmeside var
Sen 40 kg MusunYaaa derdii vallahii hee bizim kizi bi biraktik yarisi yanik gelmiss derdii
A hadi ya zor olmuştur canım benim ama tek başına halletmişsin aferin sana
Yok canım ya aklımıda birşey gelmiyor ki of kazak gömlek almaktan bıktım ona neyse buraya gelince istediği birşeyi alırımBenim hiç bir bilgim yok ya maalesef ama hani evde ihtiyacı olan bisey varmı mesela sen bilirsin
Oda benim gibi ağır top normaldirAy evet çok sukur hallettim papatya ablamda yerinden kalkmadi sağolsun
Bencede evinde bi eksigi falan guzel boyle esofman takimi olabilirr yadaa ayakkabii yadaa parfum dicem aamaa oda cok basit kacar bence guzeel esofman takimiiKızlar bugün eşimin Doğum günü ve ne alacağımı bilmiyorum Zaten şehirdışında bana fikir saati var yeni aldık başka ne olabilir kol düğmeside var
yaaa sabah sabah benii guldurdun Allah razi olsun sendenZaten 40 kilo biseysin ay hiç gozukmessin Allah korusun
Sen 40 kg Musunmaşallah canım allahım burada da en şişman benim galiba
Evet eşofman takımı koşuya giderken giyeriz hay aklınla çok yaşa canım sağolBencede evinde bi eksigi falan guzel boyle esofman takimi olabilirr yadaa ayakkabii yadaa parfum dicem aamaa oda cok basit kacar bence guzeel esofman takimii
yaaa sabah sabah benii guldurdun Allah razi olsun sendengozukmem gercekten hee ayy gelmeden esirgesin Rabbimn
Yok canım benim kadar değilsindirBnde senin arkandayım canım merak etmetek degilsin
Ayy evett onceden oyleydim ama suan 48Sen 40 kg Musunmaşallah canım allahım burada da en şişman benim galiba
Bencede evinde bi eksigi falan guzel boyle esofman takimi olabilirr yadaa ayakkabii yadaa parfum dicem aamaa oda cok basit kacar bence guzeel esofman takimii
yaaa sabah sabah benii guldurdun Allah razi olsun sendengozukmem gercekten hee ayy gelmeden esirgesin Rabbimn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?