Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ay canım kıyamam ben düşmanım Bile kilolu olmasını istemem ben canım boşver uğraşalım verelim değil mi bende 68 kg hedefim 50 kg olmak
Ablacim verirsin yaa az yee ama hepsinde yee ac kalarak diyet yapilmazz gercekten bak cevremdeki herkese her gece bi kase yogurt icine pul biber atip gece yatmadan yedii ve o kadar guzel yag yakiyo kii dene bencee

Ablacim verirsin yaa az yee ama hepsinde yee ac kalarak diyet yapilmazz gercekten bak cevremdeki herkese her gece bi kase yogurt icine pul biber atip gece yatmadan yedii ve o kadar guzel yag yakiyo kii dene bencee
Verdim Zaten canım zor veriyorum bende insülin direnci ve tip 2 diyabet obezlik var birde tiroidlerim az çalışıyormuş zor veriyorum 2 yıldan bu yana uğraşıyorum Zaten

Verdim Zaten canım zor veriyorum bende insülin direnci ve tip 2 diyabet obezlik var birde tiroidlerim az çalışıyormuş zor veriyorum 2 yıldan bu yana uğraşıyorum Zaten
Hiimm o zaman biraz sikintii amaa verirsiinn verisiinnn ablacim sikinti yapmaa

Günaydınnn :)

Güzelmiş...

Kizlaaaar ben geldim su bildirimleri bir halledeyim geliyorum

Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim

Banlı izciler gelmişş, hoşgeldinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…