- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.201
Baakk olduu istee hiihhhEvet eşofman takımı koşa giderken giyeriz hay aklınla çok yaşa canım sağol
Deme benim hayalimdeki kilo 48 kgAyy evett onceden oyleydim ama suan 48
Oyy isterimm ver kuşumm ne kadar vermek istiyosan verrRabbim hep seni güldürsün canım benim ama kilo almak istersen bn kilolarimi sana verebilirim
Herkes oyle diyo yaaaDeme benim hayalimdeki kilo 48 kgboy k canım
Bende verebilirim seve seveRabbim hep seni güldürsün canım benim ama kilo almak istersen bn kilolarimi sana verebilirim
Anam boyumuz aynı seninle bence sporda yapıyorsan gayet fitsin sakın kilo alma evlenirken kuğu gibi ol canımHerkes oyle diyo yaaaboyun 1.62 canimm
Sende ver ablacimm benim bunye cabuk yakiyoo hemen geri eritirimmBende verebilirim seve seve
Ay canım kıyamam ben düşmanım Bile kilolu olmasını istemem ben canım boşver uğraşalım verelim değil mi bende 68 kg hedefim 50 kg olmakSende ver ablacimm benim bunye cabuk yakiyoo hemen geri eritirimm
Evet haftanin 3 gunu platese basladim ama 50 olimm yeter diyorumm amaa oylede basenim cok cikicak gibii bilemedimmAnam boyumuz aynı seninle bence sporda yapıyorsan gayet fitsin sakın kilo alma evlenirken kuğu gibi ol canım
Ablacim verirsin yaa az yee ama hepsinde yee ac kalarak diyet yapilmazz gercekten bak cevremdeki herkese her gece bi kase yogurt icine pul biber atip gece yatmadan yedii ve o kadar guzel yag yakiyo kii dene benceeAy canım kıyamam ben düşmanım Bile kilolu olmasını istemem ben canım boşver uğraşalım verelim değil mi bende 68 kg hedefim 50 kg olmak
Merak etme pilates ile çıkmaz sıkılaşırsın ne güzel devam et canımEvet haftanin 3 gunu platese basladim ama 50 olimm yeter diyorumm amaa oylede basenim cok cikicak gibii bilemedimm
Verdim Zaten canım zor veriyorum bende insülin direnci ve tip 2 diyabet obezlik var birde tiroidlerim az çalışıyormuş zor veriyorum 2 yıldan bu yana uğraşıyorum ZatenAblacim verirsin yaa az yee ama hepsinde yee ac kalarak diyet yapilmazz gercekten bak cevremdeki herkese her gece bi kase yogurt icine pul biber atip gece yatmadan yedii ve o kadar guzel yag yakiyo kii dene bencee
Hiimm o zaman biraz sikintii amaa verirsiinn verisiinnn ablacim sikinti yapmaaVerdim Zaten canım zor veriyorum bende insülin direnci ve tip 2 diyabet obezlik var birde tiroidlerim az çalışıyormuş zor veriyorum 2 yıldan bu yana uğraşıyorum Zaten
Sana bir boyun atkısı gerek. Çünkü kış geldi.
Ve sular bir uzun geçmişe hazırlanır. Nerdeyse.
Şimdi tutalım bu diriliği artık. Zamanıdır.
Zamanıdır. Nerdeyse kar başlar. Küçük kuşlar ölür.
Semerciler ve dilsizler ölür.
Seninle ben kalırız. Yeni bir yaşamaya.
Gökler ve kentler ufalır. Seninle ben kalırız.
O şarkı sanılanlar bir kavga halini alır.
Nerdeyse kar başlar.
Birini düşünür gibi oluruz. Biliyorum
Ellerin de üşür. Biliyorum ama
Isıtabilirsin onları. O ateşte.
Hazırsın da. Biliyorum. Ama
sana bir boyun atkısı gerek. Kış geldi.
Kizlaaaar ben geldim su bildirimleri bir halledeyim geliyorum
Günaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim
Cok sıkıcı seninki nasildiCanım nasıl geçti mapusluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?