- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.221
Bu reklamlar beni sinirlendiriyor
Sürekli yanlislikla tikliyorum aciliyor hem internetim bitecek hemde sinir oluyorum kurtulup buraya donmesi cok zorBende reklam yok, reklam engelleyici de kullanmıyorum ama yok..
Site her sefer isyan ediyor resmen, reklam önleyici kullandığınız tespit edildi, sitenin tek geliri o reklamlar falan diye ama ne yaptıysam düzelmedi.. Gerçi böylesi daha iyi, çünkü bazen reklamlar yüzünden siteye gelmek istemiyordum, midem bulanıyor..
Yaa bende seni cok ozledimFistikbasim çok özledim senii
Yaa bende seni cok ozledimbak gordun mu git git diyordun gidincd de hep arkamdan kafkiyi ozledim kafkiyi ozledim dedin sanki ben gormedim
Hahay tribini yerim tipe bakYanlışlıkla yazmisimdir
Sarisin guzel fistik tatli seker melek iyi kalpli tatli dilli bitanem oymakbasim gelmis
Allaaaaahhh tatlı dillim gülen yüzlüm ey ceylan gözlüm,fındık kurdum fıstıkbaşım,piremsesimSarisin guzel fistik tatli seker melek iyi kalpli tatli dilli bitanem oymakbasim gelmis
Selam hanımlar
Selam yafrukurtum çıtırım,ben de sol kolun olayım madem
Ayy bitanem benim seviyorum seniAllaaaaahhh tatlı dillim gülen yüzlüm ey ceylan gözlüm,fındık kurdum fıstıkbaşım,piremsesim
Ben annamam sol kol da benim bundan böyleSelam oymakbaşım ne habersin fıstığımsağ kol olayı ben mapıstayken yardımcım bakıyor bu işlere
Ben annamam sol kol da benim bundan böyle
Baş ağrısıyla uyandım,hapı yuttum demin oturdum aşağıgeçer birazdan..
Iyisin demi,dün hiç yoktun
Ohh sefan olsun gez tabi..Tamamdır canısı sende sol kolumsun bundan böyle
Havalardan da olabilir,burasıda bie soğuk oluyor bir güneş açıyor ..
İyiyim dün alışverişe çıktık eşimle ondan yoktum
Ohh sefan olsun gez tabi..
Biz de cuma c.tesi pazar boyunca dükkanda tadilat yapıldı. hatta dün sabah 5.00 te geldik eve,baş ağrımın sebebi bu biliyorum ben,hiç dinlenemedim haftasonu
Içtim 2tane bileGezdik geldik iyi oldu,avm filan kalabalıktı bide pazar olunca daha yoğun oluyor..
Çok geç gelmişsiniz eve yorgunlukta olunca tabi başa ağrısı olması normal yani dikkat et kendine tatlım ağrı kesici filan iç olmazsa.
Aynen canım alışmışım buralara takılmayaCok sıkıcı seninki nasildi
Içtim 2tane bile
Düzelirim birazdan Ank'ım. Allahtan eleman açıyor tükkanı da ben geç gidiyorum
en'ler nekaa hareketsiz bu sene değil mi?
Dün sabah değil,bu sabah 5'te geldik eve yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?