- 13 Aralık 2015
- 551
- 1.521
- 63
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.261
Ooh oh bir sürü anane, babaanne taktiği öğrendiimm :)) teşekkür ederim tekrar ablacım sıra sıra hepsini denicem iyileşene kadar :))İlaçların yanında bunlarda olursa iyi oluyor..
Birde 1 bardak sütün içine 2 tatlı kaşoğı kadar nişasta koy pişir sulu olacak içilecek kıvamda olsun oda çok iyi geliyor boğaz ağrısına..K.validem yapar bunu,ılık olunca içiliyor buda..
Ooh oh bir sürü anane, babaanne taktiği öğrendiimm :)) teşekkür ederim tekrar ablacım sıra sıra hepsini denicem iyileşene kadar :))
Sapasağlam olucam, turp gibiiiBunlar organik taktikler dene ama bunları:))
Sapasağlam olucam, turp gibiii
Canım senin ne dükkanın var sorması ayıp merak ettim kusura bakmahamınlarkulübü.com
Valla benim aklıma gelmedi doğrusu bende siyaseten yemiştin 3 gün bu kısa sürdüDisardan hep okudumbenim bundan onceki banlanmam 3gundu o cok fenaydi bu 1gun gibi oldu banlandigim gece giremedim sinraki gun giremedim dun gece acildi
Kimse kalmamis ikimizden baskaValla benim aklıma gelmedi doğrusu bende siyaseten yemiştin 3 gün bu kısa sürdü
Kimse kalmamis ikimizden baskabugun bende de bir yorgunluk var gece banim kalkti diye buraya girdim 6da uyudum bende cikiyim da gece gelirim
Coktan bozuldu maalesefBencede uyku düzeni bozma canım gece uyu sağlıklı hormonlar gece salgılanıyor
Hadi ya biran önce düzene sok canım yoksa Allah korusun insanın sağlığı bozuluyorCoktan bozuldu maalesef
Aynen bakalim bugun cok erken kalkicam gece erken uykum gelsin diye alisirim insallahHadi ya biran önce düzene sok canım yoksa Allah korusun insanın sağlığı bozuluyor
Uyku duzeni cok onemli kafkas. Inan uykunu duzene koy cok rahatlarsin. Mesela hergun 11 de gir yataga alisirsin mutlakaAynen bakalim bugun cok erken kalkicam gece erken uykum gelsin diye alisirim insallah
Geceleri yasamayi daha cok seviyorum mesela gunduz degil ama gece yaptigim her sey daha zevkli geliyor ama hergun 4te 5te yatmaktan yoruldum. 12ye indirebilsem yeterUyku duzeni cok onemli kafkas. Inan uykunu duzene koy cok rahatlarsin. Mesela hergun 11 de gir yataga alisirsin mutlaka
Birden bire 12 ye cekmek zor olabilir. Mesela hergun yarim saat erkene cekerek yat. Mesela dun 5 te mi yattin. Bugun 4.30 da yat. 3 gun boyunca 4.30 da yat. Sonra 4 de yat. Bu sekilde kademe kademe vucudu zorlamadan uyku saatini one cekebilirsin :)
Iste kademe kademe yaparsan bunu alisirsin. Vucut yarim saate cok da tepki vermez.Yatsam bile uykum gelmezse uyuyamiyorum isteo yuzden erkenden kalkicamki gece uykum gelsin
Deneyecegim bakalim insallah duzelirIste kademe kademe yaparsan bunu alisirsin. Vucut yarim saate cok da tepki vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?