Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Günaydıınn dersem beni taşlarsınız sanırsamm
O yüzden herkesee mutlu haftalaarr
Kimse de beni merak etmemiş gerçi amaa neyse

Huzurkokulu canıımm beniimm yerim seni yaa ıhlamur yapmış banaa teşekkür ederim güzel meleğiimm :)

M M e g Zor oldu ama geldim oymakbaşıım, baş tacımıız :) İçmediğim şey kalmadı
Hiç biri fayda etmedi ama dün akşam iki tane iğne yiyince, bugün kendime geldim çok şükür :)

Yaptiimm tabii yaptimm aklimdaydin vallahi sen benim hep ama erken uyudumm birazcikk daha iyimisin canimmm aksam sana bi daha ihlamur yaparim biseycigin kalmazz

Hayırdır geçmiş olsun ne oldu öyle..

Yaptiimm tabii yaptimm aklimdaydin vallahi sen benim hep ama erken uyudumm birazcikk daha iyimisin canimmm aksam sana bi daha ihlamur yaparim biseycigin kalmazz
Canımsıınn beniimm :))
Daha iyiyim kuzum, işten kaytardım raporluyum dinleniyorum evde. Sen nasılsınn napıyosun?

Teşekkür ederim ablacım, boğazlarım iltihaplanmış üstüne bide grip eklendii pert oldum haliyle :)

Havalarda malum kötü gidiyor,hastalığa davetiye çıkarıyor resmen..
Bolcana C vitamini filan al,bal zencefil limon karışımı çok iyi geliyor boğazada faydası oluyor:))

Havalarda malum kötü gidiyor,hastalığa davetiye çıkarıyor resmen..
Bolcana C vitamini filan al,bal zencefil limon karışımı çok iyi geliyor boğazada faydası oluyor:))
Evet öyle gerçekten ablam, çok kötü de bir salgın var hastaneler dolup taşıyor resmen..
Zencefili bilmiyordum ama bal limon içmeye çalışıyorum büyük zorluklarla :))

Evet öyle gerçekten ablam, çok kötü de bir salgın var hastaneler dolup taşıyor resmen..
Zencefili bilmiyordum ama bal limon içmeye çalışıyorum büyük zorluklarla :))

Kış havası artık herlesler hasta..
Çay kaşığının ucuyla atılıyor fszla olursa tadı acı gelir..

Dene bak faydasını görürsün:))
Valla o kadar çok şey karıştırdım ki anlatamam :))
En son sirkeli ballı limonlu su içirmeye çalıştıklarını hatırlıyorum ama o kadarını da kaldıramadım :))
Sirkee
Şimdi de anane taktiği, pamuğa kolonya, karabiber döküp boğazıma sardılar
Deneme tahtası gibi hissediyorum kendimi :)))

İlaçların yanında bunlarda olursa iyi oluyor..
Birde 1 bardak sütün içine 2 tatlı kaşoğı kadar nişasta koy pişir sulu olacak içilecek kıvamda olsun oda çok iyi geliyor boğaz ağrısına..K.validem yapar bunu,ılık olunca içiliyor buda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…