- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Yafrukurtlarım; geleneksel 2016 EN'ler yarışması başladı
Nerden biliyosun belki ben daha çıtırımdırEn çıtır benim hadi bakalim
Haaaa zannetmem bea çaktırmadan sole sene yasiniNerden biliyosun belki ben daha çıtırımdır
2016 Senesi içinde senin için önemli olan üyeleri,olması gerektiği kategori için yazıyorsun.Enler yarışması ne durki oymakbasim cahilligimi hos gor :)
14.5Haaaa zannetmem bea çaktırmadan sole sene yasini
2016 Senesi içinde senin için önemli olan üyeleri,olması gerektiği kategori için yazıyorsun.
Mesela "en duygusal"=? gibi..
Link vereceğim birazdan incelersin
Bittikten sonra 3 gun araliksiz spor yaparsan neden olmasin kuzucukBana ne bananeeee
Dolu tabakları koymasaydin önümeimkan yok bitirmeden kalkmam
Bittikten sonra 3 gun araliksiz spor yaparsan neden olmasin kuzucuk
Gel geell yafrukurtumHiimm anladım teşekkürler bnm çadır biraz soğuk oldu ateş falan mı yaksam yada senin çadırda uyuyabilirmiyim:))
Aaa yok sana tatli o zamanYoo bunları yedikten sonra daha ustune tatlımi yerim ne sporu
Enler basladi demek gecen sene yollamamistim bu sene insallah yollarim
Gel geell yafrukurtum
Oyy oyy aglama ne tatlisi istiyorsun hemen getireyim ^_^Tatlımi isterim tatlımi isterim aşk olsun bana bi tatlı vermedin
Megim hepsini yazmak zorunlumu 3-5 tane doldurup yollayabilirmiyiz mesela?Yafrukurtlarım;
Ben görevliyim en'lerde.
Hem de yarışmacıyım
Sorularınız olursa edi oymakbaşınız burda
içeriiizNee güzel bir cadirdir bu hem temiz hem sıcacıkcay demleyeyim icermiyiz
Istediğin kategorileri doldurup,diğerlerini istemiyorsan doldurmayabilirsin..Megim hepsini yazmak zorunlumu 3-5 tane doldurup yollayabilirmiyiz mesela?
Bunu ogrendigim iyi oldu ben hepsi zannediyordumIstediğin kategorileri doldurup,diğerlerini istemiyorsan doldurmayabilirsin..
Ama önce adaylar belirlenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?