- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Bende o yolda gayet kararlı adımlarla ilerliyorum iki gündür.
Bugun sigaranın tadı değişmeye başladı , kaptık şifayı
Afiyet olsunki dikkat et kendine cookAmann sakkın koyverme izci,limon sık iç falan
Canımm çok sağoll melekim
Afiyet bal seker olsun ki ^_^ ic ablamm ❤❤
Ooooooo ben de akşamları bi fincan salep içerim sıcak sıcak severim ben , teşekkür ederim ablasını bi tanesi
Ayy aynen bnde tek basima yapınca parmakla daliyorumYek başıma içtiğim zaman parmağımla yiyorum telvesini , severim yani :)))
Iste istediklerinafiyet olsun pembis
Selamun aleykum kızlar hayırlı akşamlar naparsiniz bea
Onlar doymalik degil tadimlik birer catal al yeterYaa benim perim Aşk Aşkama bu gidişle sen bni beslersen bn 100 kilo olacam
Aleykum selammm ^_^ yemekten yeni kalktim bi KKye bakim dedim usuyorum suan :/ sen nasilsin kiz???Selamun aleykum kızlar hayırlı akşamlar naparsiniz bea
Onlar doymalik degil tadimlik birer catal al yeterperin yer seni pembisim ^_^
Aleykum selammm ^_^ yemekten yeni kalktim bi KKye bakim dedim usuyorum suan :/ sen nasilsin kiz???
Bitmeden kalkmazsan eger bir daha hic kalkamazsin bitanem cok kalorili onlarYaa önümde bu yemekler olacak bbi çatal tek alacamo tabaklar bitmeden hayatta kalkmam
Bnde cayimi yudumluyorum çok soğuk havalar ya donuyoz valla
Aleykûm selâm tatliş pembiş , ev ahalisinin tamamlanmasını bekliyorum çyemek yiycem çok açım seni bile yiyebilirim :)))
Bitmeden kalkmazsan eger bir daha hic kalkamazsin bitanem cok kalorili onlar
Afiyet olsun kuzuma ^_^ vallahi ya buz tuttum burada. :/ gunduz bile soguk artik
Diyet ne alemde ?
Gecmis olsun :*
Hannaz sana da gecmis olsun. En güzelli dinlenmek. Cay corba battaniye❤
Az önce profilimden baktım , 25 Eylülden beri gripmişim neredeyse 2 ay olacak doğru düzgün iyileşmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?