- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
Kahveyi çok sevdiğim için pişirmesinden de iyi anlarım.çok kısık ateşte ağır ağır pişecek. Afiyet olsun
Telvesini de sever misinSende bendensin bnde çok severim kahveyi ee desene biz hep kahve icicez sen yaparsan bni çağır bnde yaparsan seni cagirririm
Telvesini de sever misin
Olur neden olmasın
Karnıyarık
Lahmacun
Kuru fasulye
Sarma dolma
Pirinç pilavi
Canim bu nasil bir sey yan etkisi falan var mi? Herkes kullanabilir mi acaba :/Cnm deniz kadayifi iyi diyolar bende hic denemedim ama en yakin zamandaa ogluma denicem oda hep grip
Aha buda bendenYek başıma içtiğim zaman parmağımla yiyorum telvesini , severim yani :)))
Amanın bunlar nedir
Iste istediklerinafiyet olsun pembis
Pembis hanimin onlar al canim bu da seninAha buda bendenbazen kuru kuru da yiyorum
Amanın bunlar nedir
Karnıyarık,alırım bi dal
Ben gogleden baktim Yan etkisi yoktu sende arastir istersen cnmm insaAllah sifa olrCanim bu nasil bir sey yan etkisi falan var mi? Herkes kullanabilir mi acaba :/
Aha buda bendenbazen kuru kuru da yiyorum
Amanın bunlar nedir
Karnıyarık,alırım bi dal
Baktimda nelere sifa diye cok iyiymis bu ya mideye bile sifa :)) ihtiyacim vardi bulursam alirim hepimize sifa olsun insallahBen gogleden baktim Yan etkisi yoktu sende arastir istersen cnmm insaAllah sifa olr
teşekkür ettim efenimmm bir patlıcan aşığı olarakPembis hanimin onlar al canim bu da senin
Ne utanıcaksın yahuuuu zevk meselesi.Bazen evden acil çıkmam gerektğinde kahve saatim de geçecekse eğer hemen kuru kuru yer çıkarımAy ben de kuru kuru severim , dicektim de utandım onun için demedim :))))
Geçmiş olsun efenimBen hala işteyim.
Nezleyim.
Of oof
Ama keyfim yerinde gene de bin şükür..
MedaanaaaGeçmiş olsun efenim
Bende o yolda gayet kararlı adımlarla ilerliyorum iki gündür.Medaanaaateşekkür ederimm
Afiyet olsun ki ^_^teşekkür ettim efenimmm bir patlıcan aşığı olarak
Ne utanıcaksın yahuuuu zevk meselesi.Bazen evden acil çıkmam gerektğinde kahve saatim de geçecekse eğer hemen kuru kuru yer çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?