- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.561
geceleri burda seansımız var dimi,onlar uyusunnn
Ahahaha kız direksiyon dersinde iken ezan okunuyor hoca camiye gidiyor bende araba da kös kös oturuyorum arabanın orasını burasını karıştırıyorum, çalıştırıp sonra tekrar kapatıyorum radyoyu açıyorum yükses ses müzik dinliyorum.Valla hocanın camiye gittğini göstermesen haberimiz yok öyle birşeyden hiç söylemedin
Kesinlikle aynı fikirdeyim..
Evet hiç sesim çıkmadı farkındaysangeceleri burda seansımız var dimi,onlar uyusunnn
biz meleğimle herkesleri gördük onuda gördük sen göremedin mi halaKaldı @AKovser onu da göreceğiz değil mi
KELEŞ ABLAM AKSAM SEANSLARIMIZıza sende kkatıl senide görelimAynen maşallah diyeyim hemen
Hayır söylemedinAhahaha kız direksiyon dersinde iken ezan okunuyor hoca camiye gidiyor bende araba da kös kös oturuyorum arabanın orasını burasını karıştırıyorum, çalıştırıp sonra tekrar kapatıyorum radyoyu açıyorum yükses ses müzik dinliyorum.
Hoca orda Allah Allah yaparken ben yallah yallah yapıyorum
Ben sana ogün size geldiğimde söyledim diye hatırlıyorum :)
Hayır görmedimbiz meleğimle herkesleri gördük onuda gördük sen göremedin mi hala
Aa evet msn vardı bi zamanlar demiiiBurdayım bebiş,evet görmüştüm çok önceden hattta msn muhabbetlerimiz olıyordu ya toplucana
Olabileeerr kankaaHayır söylemedinya da muhanbetin farklılığından ötürü dikkatimi çekmedi hahhahahhah
Hayır görmedim
Ay keleş ablam ben de seni çok merak ediyorumMazi oldu artık oda
Bende beni merak ettiğini biliyordum :)Ay keleş ablam ben de seni çok merak ediyorum
Ay keleş ablam ben de seni çok merak ediyorum
eminim ki abarttınMerak iyidir,yaşlı dişleri dökülmüş kırış kırışım
Haddi be ordaaannnMerak iyidir,yaşlı dişleri dökülmüş kırış kırışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?