- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.581
E heraldeee yani sanki görmedim bilmiyorum seni
E heraldeee yani sanki görmedim bilmiyorum seni
Etmesinler ama sen biliin Ank'ımmEvett sen görmüştün,kızlar merak etsinler birazcık daha
Hoşgeldin yafrukurt kampınaSelamlar,
Yer var mı ben geldiydim ama?M M e g Disipline Girmis BirKadin bayan nihayet Azra910 HanimKelesimiGetir
sen beni merak etmiyor musun ablaEvett sen görmüştün,kızlar merak etsinler birazcık daha
sen beni merak etmiyor musun abla
Selamlar,
Yer var mı ben geldiydim ama?M M e g Disipline Girmis BirKadin bayan nihayet Azra910 HanimKelesimiGetir
nasıl yaniHepinizi merak ederim tabiki,ama burası sanal bir yer.
Ben de değiştireyim gene avataaremi bariiHepinizi merak ederim tabiki,ama burası sanal bir yer.
Ya abla yaMadonnacım bakkk yafrummmerak ediyordun
Hoşgeldin canımSelamlar,
Seni gördüm göreceğim kadarBende beni merak ettiğini biliyordum :)
nasıl yani
Ya abla ya
Evet haklısın ben de gizlilik konusunda endişe duyarım . Saygı duyarım efenim :)
Hoşgeldin canım
Islerim bu aralar cok yogun kafkasım =) musait oldugum ilk firsatta atesi yakmaya gelicemmmmmmarga hiç uğramıyosun obaya yafrukurtHuy Meselesi
Gel biblocanımIslerim bu aralar cok yogun kafkasım =) musait oldugum ilk firsatta atesi yakmaya gelicemmmmm
Gelcem megimm saatlerce kk da vakit gecirmeyi ozledim vallahi =)Gel biblocanım
Ben de seni özledimGelcem megimm saatlerce kk da vakit gecirmeyi ozledim vallahi =)
Direk ifşa olmak var bide misafirler filan,sıkıntı olmasın daha önceden üyenin birisi birine taktı resimlerini alıp kullanacam demişti..Tehlikeli aslında..
Nasılım ama çok güzelim demi
Gizlilik önemli tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?