- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.601
Direk ifşa olmak var bide misafirler filan,sıkıntı olmasın daha önceden üyenin birisi birine taktı resimlerini alıp kullanacam demişti..Tehlikeli aslında..
Nasılım ama çok güzelim demi
Gizlilik önemli tabiki..
Islerim bu aralar cok yogun kafkasım =) musait oldugum ilk firsatta atesi yakmaya gelicemmmmm
aa ne manyaklar var. kadın mıydı hemde kullanıcam diyen o üyeyi engelleselermiş siteden ne oldu sonra ablacan
Hoşbulduk canımay yabancı biri etiketleyince dedim heralde tanıdık çıktıhoşgeldiniz obamıza ben fıstıkbaşıyım buranın
Selamlar,
Yer var mı ben geldiydim ama?@Meg Disipline Girmis BirKadin bayan nihayet Azra910 HanimKelesimiGetir
Hoşbulduk canım
cık cık cık ya iyi olmuş deli midir nedir psikopatArarsan var böyle tipler işte,çok oldu bu olayın zamanı herhalde atıldı sonradan siteden..
cık cık cık ya iyi olmuş deli midir nedir psikopat
HoooşbulduuukkkHoş geldiniz:))
Hoooşbulduuukkk
HoşbuldukHoş geldin izci kampımıza
Uyuma kovserim ya zaten pembisko erkenden yatiyor kizginim bari sen uyumaneden yavasliyorki sinir oldum hele reklamlar korkulu ruyam
aynen düğününü nişanını paylşanda var. hatta abla sen saçlarımı görmüştünya ben ordan bile fotografımı kaldırdım tanıdık çıkabilir kiyafetimden saçımdan tanırlar diyeTabi yani kötülük budur bana göre..
Albümlere bakın çoğunun dışarıya açık görülüyor..
YaniYeni üye olmuşsunuz,sizdemi dışardan takip ediyordunuz bu siteyi:))
Ben komşuma ifşa olmuştum, öyle söyliyim. Kuzenimi de ben yakaladımaynen düğününü nişanını paylşanda var. hatta abla sen saçlarımı görmüştünya ben ordan bile fotografımı kaldırdım tanıdık çıkabilir kiyafetimden saçımdan tanırlar diye
aynen düğününü nişanını paylşanda var. hatta abla sen saçlarımı görmüştünya ben ordan bile fotografımı kaldırdım tanıdık çıkabilir kiyafetimden saçımdan tanırlar diye
Selamlar,
Yer var mı ben geldiydim ama?@Meg Disipline Girmis BirKadin bayan nihayet Azra910 HanimKelesimiGetir
Selammm
Muhabbetin dibine vurmuşsunuz maşaAllah
Kafki uyumuşum gece ya
Çirkinim ya benn görmesen daha iyi
sarıdan kızıla dönmüştümyaPaylaşımda bir yere kadar ama,bence yanlış..
Saçlarını gördüğümü bile hatırlamıyorum mesela nasıldıki saçın,sen yada nickmi değiştirdin.
Hep öyle oluyor zaten.
hmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?