- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.212
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #4.641
hahayah yakalanırsam dicem bunu
Kucaktan inmez hiç,bunun huyu böyle
10 yaşında prensesim
Valla senin güzelliğinin yanında hiç birşey diyebilirimm
Teşekkür ederim meleğim, daha iyiyim evet :)
Bende merak ediyorum hepiciğinizi vallakimseyi görmedim ben
Kuzuum sen istersin de göstermez miyim hiiç :)
Ama çokta birşey beklemeyin yani
Alıver sokaktan bir sarışın melek sen de Ank'ım,evinin neşesi olsun,hem hayatı kurtulsunKesinlikle söyle bunu
Çok tatlı yaaaaa
Alıver sokaktan bir sarışın melek sen de Ank'ım,evinin neşesi olsun,hem hayatı kurtulsun
Köpekle çok farklı kedi. Bende ikisi de var. Kedinin bakımı o kadar kolay ki inanamazsın. Sevgi yumağı missss gibi tertemizAlmasına alırımda eşim istemiyor evde,2 sene köpek baktım hayatımı karartmıştı resmen..
Hhhııııııhhhhhhhh kaçak aşçıııGözlüklerimi takayım da Meg tanımasın beni Akşamdan kızgındı bana.Yemek pişerken az dikizliyeyim kim neredeymiş
O kadar kişiye yemek yapmak kolay mı,kaçtım ben deHhhııııııhhhhhhhh kaçak aşçııı
Nassı yafrukurtsun sen acaba,ufo istermişmiş
O kadar kişiye yemek yapmak kolay mı,kaçtım ben de
İsterim tabi ,soğuktan öleyim mi,hatta odun sobası olsun
Ohhh işte bu be,iyi bir ısınayım
Gece de ceza olaraktan çadırındaki şilteyi alıcam,yerde yatt nihhaahhahaaOhhh işte bu be,iyi bir ısınayım
Benim kızımda daha önce katıldığım bir yarışmada ,oylama için sunumlara bakarken tanıdı sunumumu ,anne bu bizim yemeğimiz değil mi dedia öyle mi ben kalıyor sanıyodum
abla ben kurabiye yarşmasına katıldımya misafir gelmişti kurabiyelerden ikram ettim gördüya acaba dedim buraya giriyor mu görse tanıyacak işte ondan bile korktum
O zaman ben deGece de ceza olaraktan çadırındaki şilteyi alıcam,yerde yatt nihhaahhahaa
Onun obası çadırı yok ki,mutfağı varO zaman ben deNevreste nin çadırına giderim O bana yünden döşek ,kuş tüyü yastık,yumuşacık yorgan örter
O zaman ben deNevreste nin çadırına giderim O bana yünden döşek ,kuş tüyü yastık,yumuşacık yorgan örter
Bizim obamız ne güzel demi AnkımHoş geldinnnn ne habersinnevoya dikkat et dişlerini her an söküp ticarete yatırabilir
ayy eger buraya üyeyse ve yemek bölümüne girerse kesinlikle tanır çünkü bayağı incelediBenim kızımda daha önce katıldığım bir yarışmada ,oylama için sunumlara bakarken tanıdı sunumumu ,anne bu bizim yemeğimiz değil mi dediKurabiye kurabiyeye benzer de ,tabağı da hafızaya not ettiyse tanıyabilir
Senin var da ne oluyor.Üstümden şilteyi alıyorsunOnun obası çadırı yok ki,mutfağı var
Kızzzzz fıstıkbaşı pisimin fotosunu görmedin mi?ayy eger buraya üyeyse ve yemek bölümüne girerse kesinlikle tanır çünkü bayağı inceledi
Bizim obamız ne güzel demi Ankım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?