- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.201
kahve sevilmez mi zorla kendimi davt ettirdim ama. Bi kac kez gelip topigin kapisindan döndüm kısmet bugüneymiş.Kahve ile hiçbirşeyin kalmaz.... Yanında portakallı naneli çikolar.. Daha da ne ister isenn... @Wwonka @koremanya kahve severlerden se gelsinler... Koyu sohbet de ekler isek ertesi gün sağlam ayaktasınn:))
Sağol canım ben almayayım.1-2 fazla kilom varOfff ... Tereyağlı.... Bu soğukda sıcak sıcak Tabaklarda ne güzell gider... Peyniri uza uzaaaa veee LööPPpppppPPP:))
Bu iyi haberr:)))kahve sevilmez mi zorla kendimi davt ettirdim ama. Bi kac kez gelip topigin kapisindan döndüm kısmet bugüneymiş.
Hemdee cok ozledik senii nasill ozlenmezssinnSelam kızlar, merhaba. özlediniz mi beni?
@Yeu ve @son izci ve @My SouL obamıza hoş geldiniz..sevgi dolu sıcacık muhabbetler...
Azra910 @Kurk Mantosuz Madonna @Pembemsii_ Huzurkokulu M M e g @Wwonka @AKovser Pembis Hayaller güzellerim beni mi özlemiş ben de sizleri çok özledim
Birkaç gün psikolojik olarak gergin,sıkkındım. şimdi de hastayım karın ağrılarımdan bayılacak gibi oluyorum ateşi unutmayın e mi, ısınmam lazım
shebetsys kahve kokulum bir tanemsin..
@My SouL @Pembemsii_ kızlar bene arnavut benzeri ama arnavut olmayan bir boşnağım bosna hersekliyim.. yakın sayılırız :)
@son izci canım inşallah rabbim sana hayırlı vaktinde bir bebiş verir...
Obamızı çok ama çok seviyorum
Spor yaparız hiçbirşey kalmaz...:))Sağol canım ben almayayım.1-2 fazla kilim var
Geell canimm hosgeldiiinn istedigin zaman saatte dahill olabilirsinMerhaba güzel bağyanlar bende dahil olmak istiyorum topiginize
Gecmiş olsun bu arada
Teşekkür ederimGeell canimm hosgeldiiinn istedigin zaman saatte dahill olabilirsin
Tavsiye güzeldeSpor yaparız hiçbirşey kalmaz...:))
Selam kızlar, merhaba. özlediniz mi beni?
@Yeu ve @son izci ve @My SouL obamıza hoş geldiniz..sevgi dolu sıcacık muhabbetler...
Azra910 @Kurk Mantosuz Madonna @Pembemsii_ Huzurkokulu M M e g @Wwonka @AKovser Pembis Hayaller güzellerim beni mi özlemiş ben de sizleri çok özledim
Birkaç gün psikolojik olarak gergin,sıkkındım. şimdi de hastayım karın ağrılarımdan bayılacak gibi oluyorum ateşi unutmayın e mi, ısınmam lazım
shebetsys kahve kokulum bir tanemsin..
@My SouL @Pembemsii_ kızlar bene arnavut benzeri ama arnavut olmayan bir boşnağım bosna hersekliyim.. yakın sayılırız :)
@son izci canım inşallah rabbim sana hayırlı vaktinde bir bebiş verir...
Obamızı çok ama çok seviyorum
Hoşbuldum sayın hayvan sever editörümHoşgeldin @koremanya oyun arkadaşım
Hoşbuldum sayın hayvan sever editörüm
Evettt yaaa
Bugün erkencisiniz. Benim gibi gece kuşu degilmiysiniz sizde?
Madalyanı versene biraz takayım. Hevesimi alınca geri veririm.Evettt yaaa... daha bir önceki gece gibi hatırlıyorum . Neydi o gece utangaç , masum ,ürkektim
Gece kuşuyum evet. Sabaha kadar dansssBugün erkencisiniz. Benim gibi gece kuşu degilmiysiniz sizde?
Burda ne rahatız halbuki değil miEvettt yaaa... daha bir önceki gece gibi hatırlıyorum . Neydi o gece utangaç , masum ,ürkektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?