- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #5.241
Once izci oluyorsun sonra rutbe veriliyorArkadaşlar herkesin bir görevi mi var?
Ben de istiyorum.
NolamaazzBizimkiler kayboldu aramaya cikalim hayde
Şaka o şaka yaaa sen ben de başlı bişey istiyorum diyince oluverdiAşcıbaşı iyi deben diyet yapıyorum üzgünüm
Teşekkürler , hoşbuldum. Evet çok sıcak kanlı herkes@koremanya Hoşgeldiniz obamızaa, çıkın çıkın gelin böylee .. Burası çookk güzeell
Selam kızlar, merhaba. özlediniz mi beni?
@Yeu ve @son izci ve @My SouL obamıza hoş geldiniz..sevgi dolu sıcacık muhabbetler...
Azra910 @Kurk Mantosuz Madonna @Pembemsii_ Huzurkokulu M M e g Wwonka Dahlia_ @Pembis Hayaller güzellerim beni mi özlemiş ben de sizleri çok özledim
Birkaç gün psikolojik olarak gergin,sıkkındım. şimdi de hastayım karın ağrılarımdan bayılacak gibi oluyorum ateşi unutmayın e mi, ısınmam lazım
@shebetsys kahve kokulum bir tanemsin..
@My SouL @Pembemsii_ kızlar bene arnavut benzeri ama arnavut olmayan bir boşnağım bosna hersekliyim.. yakın sayılırız :)
@son izci canım inşallah rabbim sana hayırlı vaktinde bir bebiş verir...
Obamızı çok ama çok seviyorum
Ben soguk kanliyim yilan kani var bendeTeşekkürler , hoşbuldum. Evet çok sıcak kanlı herkes
Ben soguk kanliyim yilan kani var bende
Bak bir denk gelemiyoruz seninle @AKovser pisicanımSelammm :)
İyi akşamlar..
Ne yapıyorsunuzz ?
Espri yaptiydim kiz bakma oyle
Teşekür ederim. Bilgilendirmen için:)Once izci oluyorsun sonra rutbe veriliyor
Sen de kaçak oldum Nihayetimmm
Acaba bana hoşgeldiNİZ denildi mi? Listeye bakıyorum .....@koremanya Hoşgeldiniz obamızaa, çıkın çıkın gelin böylee .. Burası çookk güzeell
HiiiiiiiiiGüzel kovserim rahatsızım çok.. biraz da sıkkındım.. sizden sevgi güç almaya geldim....
Oyleyim oyle alinmam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?