- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.452
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #53.081
Konu açmış biride eşim çok para harcıyor diye erkekmisin demişler evet demiş ahahababba hayır sanki kadinlar kulubu yazmıyor gibi ipini koparan soluğu burda alıyor:)
Ahaha dimi şu üniversite öğrencisi varya o da alem koşup koşup iki muhabbete geliyor :) ama Nisan olayı tam bi kaos oldu resmenYazsa ne olacak özellikle geliyorlar zaten..
Ahaha dimi şu üniversite öğrencisi varya o da alem koşup koşup iki muhabbete geliyor :) ama Nisan olayı tam bi kaos oldu resmen
Evet öyleymiş herkesle aynı muhabbet dönmüş ama beni çok teselli etmişti o abla yani normal konularda konuşuyordu ben bişeyler yaşadım kv ile o sıra baya destek olmuştu banaÖzelden yazmış herhalde öyle okudum birçoğuda cinsellik mesajlarıymış herhalde..
Evet öyleymiş herkesle aynı muhabbet dönmüş ama beni çok teselli etmişti o abla yani normal konularda konuşuyordu ben bişeyler yaşadım kv ile o sıra baya destek olmuştu bana
Ama bazılarıyla almış yürümüş muhabbeti zaten öyle supelenmisler belki açıklanır ne olduğu meraklardayimBenimlede bir sıkıntı yoktu,normal yazışmalar oldu sadece burada..
Güle güle abla kolay gelsinKaçtım işlerimi halledeyim hemen sonra gelirim yine görüşürüz..
Heeeey hey heeeeeeeeeyHeyyyyyyy
Noluyo gene sana ahahahahha kimden supelendinAaayyy ürperdim gene yaaaa
Dalların arkasına mı saklandılar kiiii,korkutmayın beni baaak
ŞüphelenmedimdeNoluyo gene sana ahahahahha kimden supelendin
Ahahahahaha yok artık bi sakin ol yaaa sendeŞüphelenmedimdesessizlikten korktum,biri önüme çıksa basarım feryadı,bu konuda kimse elime su dökemez,eşim mutfağa sessiz gelse çığlığı basıyorum,vallahi korkuyor adam
Ahahahahaha yok artık bi sakin ol yaaa sende
Aleyküm selam canım hoşgeldin:))Selammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?