- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #53.101
Ben demiştim diyorum bin pişmanım aldığıma eşim her gördüğünde at bunları diyor ev aldığımızda balkon yolcusu yapicam onları yerine masa sandalye takımı alıcam böyle koltuk gibi sandalyelerde gözüm varkorkak değilimdir aslında,silah talimlerim var,ama ani çıkışlara refleks sanırım:))
Sibelim,hafta sonu mutfak köşe takım ve sandalyeli setlere baktım,zaten köşede kararlı değildim,eledim.Çok demode göründü gözüme.Banklılarda öyle.
Dediğin gibi masa sandalyeye karar verdim.
Burada modoko gibi mobilyacılar sitesi var,oradan bakacağım en kısa zamanda.
Ben de öyle sandalyelere baktım,iki renkle kombin yapmayı düşünüyorum,sandalyeler daha konforlu göründü gözüme.Ben demiştim diyorum bin pişmanım aldığıma eşim her gördüğünde at bunları diyor ev aldığımızda balkon yolcusu yapicam onları yerine masa sandalye takımı alıcam böyle koltuk gibi sandalyelerde gözüm var
Aynen birde o banklarda oturuyor iki kişi ama biri kalkacak digeride kalkacak yada biri önde durur biri arkada olmuyor komik geliyor banaBen de öyle sandalyelere baktım,iki renkle kombin yapmayı düşünüyorum,sandalyeler daha konforlu göründü gözüme.
Hoşbuldum canımHesabını mı dondurmıştun eses,hoşgeldin:))
İyiyim canım bende,mutfak aksiyonları:)))Hoşbuldum canım
Yok ara vermiştim geri geldim
Sen nasılsın
İyiyim canım bende,mutfak aksiyonları:)))
Sağol bebeğim,seni burada gördüğüme sevindim,arada gel böyle:))Kolay gelsin canım
Biliyorsun obamızı galiba kıllı bir ayıyla paylaşmışızKolay gelsin canım
Biliyorsun obamızı galiba kıllı bir ayıyla paylaşmışız(
Böyle gelin de moral olsun :**
Pişt demedim pis dedimAaa birisi bana pişt demiş
Niden amaa,çok ciciyim bi kere taammıPişt demedim pis dedim
Niden amaa,çok ciciyim bi kere taammıİşlerim bitince duşumu aldııım,yepisyeni eşofmanlarımı giydiiim ateşin başında tünedim@Tatlicadi meg sağolsun kupayla kahve yapmış üşümiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?