- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.900
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #53.141
Meerhabaa,tuğlacıbaşı
Çok da iyi sayılmam ama mecburen evi toplamaya çalışıyorum bir yandan kızla uğraşıyorum. Buna da şükür napayim.Ellerine sağlık melek megim,iyileştinmi,neler yapmışsın maşallah
Barbunya hazırlıyorum buzluk için,gelemedim,oturma grubumuzda bir harika
Nasılsın canım
Çok da iyi sayılmam ama mecburen evi toplamaya çalışıyorum bir yandan kızla uğraşıyorum. Buna da şükür napayim.
Evet oturma grubumuz cok guzel
:)Meerhabaa,tuğlacıbaşı
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım
1 haftadır çok ağır grip yaşadım şükür 2 gündür biraz daha ıyiyim.:)
İyiyim canım sen nasılsın
Teşekkür ederim canımKolay gelsin meleğim
Geçmiş olsun canım ve kolay gelsin taşınmışken Ankaraya kadar gelseydin:) çıtayı yüksek tutmak lazım :))))1 haftadır çok ağır grip yaşadım şükür 2 gündür biraz daha ıyiyim.
Ani bir kararla taşınmaya karar verdik bir yandan ev topluyorum.
Ayyy ne güzel olurdu ama hayaller hayatlar 2 mahalle öteye gidiyorumGeçmiş olsun canım ve kolay gelsin taşınmışken Ankaraya kadar gelseydin:) çıtayı yüksek tutmak lazım :))))
Allah yardımcın olsun inşallah. Taşınmak zor gerçekten.Ayyy ne güzel olurdu ama hayaller hayatlar 2 mahalle öteye gidiyorum
Yaw ne kadar zor şu toplanma işi kimsede yok
Geceleri toplamaya çalışıyorum.
canım topladıkça postala eşinle ev yakınsa,ben öyle yapmıştım,işim kolaylaşmıştı,gider gitmez karışmadan yerleştirirsin,ev hazırsa tabiiAyyy ne güzel olurdu ama hayaller hayatlar 2 mahalle öteye gidiyorum
Yaw ne kadar zor şu toplanma işi kimsede yok
Geceleri toplamaya çalışıyorum.
2 güne hazır olacak ev inşallah. Bende öyle düşünüyorum en azından mutfak eşyaları gitse duzenlesem iyi olur.canım topladıkça postala eşinle ev yakınsa,ben öyle yapmıştım,işim kolaylaşmıştı,gider gitmez karışmadan yerleştirirsin,ev hazırsa tabii
Teşekkür ederim canımAllah yardımcın olsun inşallah. Taşınmak zor gerçekten.
Afiyet olsunTeşekkürlerince bilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?