- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #53.461
İnşallah canım insallahhhAmin canım inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Küsme sen❤❤❤❤❤Kuserim
Burdayizzzzz
Gitme biryereÖzlememmi hiç,yokluğunda buralar bana dar geldi, gidiyodum az kalsın
Yerleşebildinmi canım,evin istediğin gibi mi planı filan...
Ah o dolaplar bizi bizden alıyorGitme biryere
Evet canım cok sukur yerleştim bitti. Planı da tam istedigim gibi oldu çocukların odasi falan tam düzenli oldu. En sevdiğim de her oda da dolaplar olmasıhiç sevmiyorum ortalıkta fazla eşyayı , koydum herşeyi ohh miss gibi derlitoplu oldu.
Güle güle kullan ayrıca,ev planı bizim için çok önemli,gönlünce olmuş,ne güzel♡Ah o dolaplar bizi bizden alıyor
Arkadaşım sırf merdiven alt boşlukları gömme dolap diye zemin kattan ev aldı,o kadar da memnun ki:))
Rabbim sana benim gibi ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallah canımİnşallah canım insallahhh
İnşallah canimmm aminnnnnnnnnnnnnnnnRabbim sana benim gibi ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallah canım
Dolap görünce dayanamıyoruzAh o dolaplar bizi bizden alıyor
Arkadaşım sırf merdiven alt boşlukları gömme dolap diye zemin kattan ev aldı,o kadar da memnun ki:))
Aminnnn @tuzsuz_ruh uma inşallahRabbim sana benim gibi ikiz annesi olmayı nasip etsin inşallah canım
Wuhuuuuu bi bebis gelsin neler yaparım neler diyorsun :)))))
AaayneeenWuhuuuuu bi bebis gelsin neler yaparım neler diyorsun :)))))
Ahahahaha Enyalios ile kirkimiz karışacak bizim beraber dogurucaz belki :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?