- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #54.221
Ben de iyi pişmiş severim.
Of et olsun da
Ahahaha olmaz o benim ruh öküzüm bi kereAmann boşver şu Yosunu bee
Ahahha aynı valla.Aynı benimkide öyle sever sonra oturt adamı etin başına sesini çıkarmaz yer ama bir sebze yap iki gün üst üste ne yicez biz ne yicez biz diye beni deli ederi
Ahahaha olmaz o benim ruh öküzüm bi kere
Yemek nerde demiyo mu sebze görünceAynı benimkide öyle sever sonra oturt adamı etin başına sesini çıkarmaz yer ama bir sebze yap iki gün üst üste ne yicez biz ne yicez biz diye beni deli ederi
Ahahaha olmaz o benim ruh öküzüm bi kere
Koca tabak sebze yesin,et yok mu doymadım ben derYemek nerde demiyo mu sebze görüncebenim babam sebzeyi yemekten saymaz
Hoşbuldum meeeeg,ağşam ağşam güveç almaya gidicem nerdeyse sayenizdeHoşgeldin gı Yosuuuunn
Erkeklerin hepsi aynı demek :))Koca tabak sebze yesin,et yok mu doymadım ben der
Benimkide saymıyor hele kızartma millet bayıla bayıla yer ama benim adam kizartmayi yemek olarak gormezYemek nerde demiyo mu sebze görüncebenim babam sebzeyi yemekten saymaz
Hamsi mi aldın yoğsam ?Hoşbuldum meeeeg,ağşam ağşam güveç almaya gidicem nerdeyse sayenizde
İyiki de balık almışım bugün
Ahaha ya aynı,bu kadar olurBenimkide saymıyor hele kızartma millet bayıla bayıla yer ama benim adam kizartmayi yemek olarak gormez
Aynı mı kızartma bize göre yemeğin yanında yiyebilecegi bir garniturAhaha ya aynı,bu kadar olur
Babam öyle,eşim değil şükürAynı mı kızartma bize göre yemeğin yanında yiyebilecegi bir garnitur
EeBana vurdun ama sanki sen öyle bir yerden bi tokat geldi
Çiçeeem sibelim,ben senle kapı komşu olmak istiyorum bileeeeVallahi şahane olurdu yaaa böyle burdakilere komple aynı şehirde olmak Heleki denizle
Amann boşver şu Yosunu bee
Anam elim balıklı balıklı mesaj yazdırıyolar ya banaAhahaha olmaz o benim ruh öküzüm bi kereaman ikizim
Benim babacım da hiç yemek seçmez domates soğan koy yer onuneBabam öyle,eşim değil şükürmakarna.kızartma görsün,milli yemeğiniz der babam
Heeee ben çağırdım dedim bu denizi bi banla kurtulalimEekıskanana vurduysam,tokat sana geldiyse yazar burada ne anlatmak istiyor acebaaa muneyi sen mi çağırdın acabasııı
Ahahaha bende senle komşu olmak istiyorum kizzzzz valla gel taşının burayaÇiçeeem sibelim,ben senle kapı komşu olmak istiyorum bileeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?