- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #54.181
IçeliiiiimmmEki Görüntüle 2066994 kahve içelim mi ?
Teşekküv edevim Akabamafiyet olsun balım
Vica edevim Meg'imTeşekküv edevim Akabam
Kuzum eti böyle el gibi büyüklükte patatesler de bütün güveç kabına alınıyor tuz serpilip üstüne yağlı kağıt onun üstüne folyo kapatılıp fırına yaklaşık 3 saatte falan pişiyor ama tadı beklemeye değiyor kibrista toprak fırınlara atarlar bunuMenüye ağzım sulandı ya ellerine sağlık Sibılım
Ben de kuşbaşı eti borcama koydum,soya sosu,zeytinyağı koydum ve kekik ektim,dinlendiriyorum. Fırın kebabı nası oluyomuş?
Kız açık kapı gellllllllll gelllllBak yemeğe çağırdı,ne kapıyı açıyur ne tarif veriyur hıııhhSi-bıl
HmmmmmmKuzum eti böyle el gibi büyüklükte patatesler de bütün güveç kabına alınıyor tuz serpilip üstüne yağlı kağıt onun üstüne folyo kapatılıp fırına yaklaşık 3 saatte falan pişiyor ama tadı beklemeye değiyor kibrista toprak fırınlara atarlar bunu
canım çektiHmmmmmmlokum gibi oluyodur o et be
GeliyomKız açık kapı gellllllllll gelllll
Aynencanım çekti
Aynen dün almıştık bende bugün yapiverem dedim işte:)))Hmmmmmmlokum gibi oluyodur o et be
Toprak tencerelerde yemek çok lezzetli oluyor. Kuşbaşı etleri sebzelerle karştırıp pişirince
Kizimmmm sende egelisin bilirsin biz misafiri severiz ayıptır söylemesi başımın üstünde yerin varGeliyom
Ahaha o güveç işte onuda yaparım arada benim koca etçil olduğu içünToprak tencerelerde yemek çok lezzetli oluyor. Kuşbaşı etleri sebzelerle karştırıp pişirinceyavaş yavaş fırında pişiyor amanın
Evet son iki resimdekiler iste
Çok lezzetli oluyor ama gerçektenAhaha o güveç işte onuda yaparım arada benim koca etçil olduğu içün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?