- 13 Eylül 2015
- 21.922
- 68.894
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #54.201
Yok yaa,kim kıskanıyosa ona vurdum, heeey bi dakkaaaHeeee sen bana vurdun simdik öyle mi deniz hanimmmmmm
Sağol varol Sibılım.Kizimmmm sende egelisin bilirsin biz misafiri severiz ayıptır söylemesi başımın üstünde yerin var
Hoşgeldin gı YosuuuunnYok yaa,kim kıskanıyosa ona vurdum, heeey bi dakkaaa
Aynen benim adama et de ama iyi pişmiş et ne istersen yapar sonraÇok lezzetli oluyor ama gerçekten
Ilki yahni gibiEvet son iki resimdekiler iste
Sağol varol Sibılım.
Benimki de iş çıkışı gelsin,seninkiyle kanka edelim onları da. Bugün yemekler senden,yarın da siz gelirsiniz. Akaba,sen deal seninkini gel haddiii
Ahahaha tamam gelin bekliyorumSağol varol Sibılım.
Benimki de iş çıkışı gelsin,seninkiyle kanka edelim onları da. Bugün yemekler senden,yarın da siz gelirsiniz. Akaba,sen deal seninkini gel haddiii
Evet canım o değil iki resimdekiler Kıbrıs kebabıIlki yahni gibi
Bana vurdun ama sanki sen öyle bir yerden bi tokat geldiYok yaa,kim kıskanıyosa ona vurdum, heeey bi dakkaaa
Kimisi yarı çiğ severAynen benim adama et de ama iyi pişmiş et ne istersen yapar sonra
Bence de olurduNe güzel olurdu be..
Aynı şehirde olsaydk,bal gibi de olurdu
Ben de iyi pişmiş severim.Kimisi yarı çiğ severet dediğin iyi pişecek,lokum gibin
İlki de çok güzel
Bence de olurdu
Vallahi şahane olurdu yaaa böyle burdakilere komple aynı şehirde olmak Heleki denizleNe güzel olurdu be..
Aynı şehirde olsaydık,bal gibi de olurdu
Aynı benimkide öyle sever sonra oturt adamı etin başına sesini çıkarmaz yer ama bir sebze yap iki gün üst üste ne yicez biz ne yicez biz diye beni deli ederiKimisi yarı çiğ severet dediğin iyi pişecek,lokum gibin
Amann boşver şu Yosunu beeVallahi şahane olurdu yaaa böyle burdakilere komple aynı şehirde olmak Heleki denizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?