- 20 Mart 2008

- 142.164

- 214.448

- 1.423

- 61

- Konu Sahibi bayan nihayet
 - 

- #54.481

Neden yemedin mi hiccccc aaaaaa çok büyük kayıp bence yenmesi gereken tatlarin ilk sıralarında bu ikisi
Hırsız kebabı (Küp kebabı) merak edip baktım :)Neden yemedin mi hiccccc aaaaaa çok büyük kayıp bence yenmesi gereken tatlarin ilk sıralarında bu ikisi
Ben resim yukleyemiyorum da bak şu ikisi fırın kebabiŞeftali değilde o fırın kebab nasılmış belki yemişte olabilirim neyle yapılıyorrr mesela ..
:))))) kız FoReVeRYoUnG bacım biz senle tanistikmi yeni mı geldin yoksam eskiden vardinda ismini mi değiştirdin:)))Hırsız kebabı (Küp kebabı) merak edip baktım :)
Kibrisli arkadaşınız yokmuydu abla o zaman yememiş olabilirsin evet tadı da muhteşem patates etin suyu ve yağıyla pişiyorŞiödi baktımm bende 5 saat fırında pişiyorumuş,görünüşü süper ama..
Nickinizi çıkaracam az kaldı :))):))))) kız FoReVeRYoUnG bacım biz senle tanistikmi yeni mı geldin yoksam eskiden vardinda ismini mi değiştirdin:)))
Aynen şeftali yok köfte gibi yogurulup kuzunun iskembesinin üstündeki gömlek yağına sarılıyor sikicaEki Görüntüle 2067215 Eki Görüntüle 2067216 ilk başta ki hırsız(küp, fırın) kebabı
İkinci resim şeftali kebabı :) için de şeftali yokmuş şef ali'den dolaylı yoldan miras kalmış adı. :))
Ahahahahah ben seni çıkaramadım ama :)))Nickinizi çıkaracam az kaldı :)))
Kibrisli arkadaşınız yokmuydu abla o zaman yememiş olabilirsin evet tadı da muhteşem patates etin suyu ve yağıyla pişiyorben fırında 3 saatte hallettim yumuşacık oldu 
Günaydın güzel kk. hanımları
Günaydınlar :)Günaydın güzel kk. hanımları
:) Justun şekerimAhahahahah ben seni çıkaramadım ama :)))
Ayrı yeri anladım orda sadece sizinkiler oluyor tamam o zaman yememissindirBiz arı bir yerde kalıyorduk orada..
Ellerine sağlık ne güzel olmuştur mutlaka..
Gümaydınlar olsun..
Allah canını almasın senin yaaaaaaaaa benim justimmm şuh bakislimmm:) Justun şekerim
Ayrı yeri anladım orda sadece sizinkiler oluyor tamam o zaman yememissindir
:) Justun şekerim
Aynen canım :)) kim sandınAllah canını almasın senin yaaaaaaaaa benim justimmm şuh bakislimmm
Justpeace :)Hangi just desemmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?