- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #54.501
Ne bileyim anlamadım senin olduğunu kizzz kim bu dedim bebeğim nasilsinnnnAynen canım :)) kim sandın
Justpeace :)
İyiyim bacım :) sen nasılsın?Ne bileyim anlamadım senin olduğunu kizzz kim bu dedim bebeğim nasilsinnnn
Haklısın abla :)) biz de suç iliştirmedik durumaBu nickler değişiyorsonra kim diye düşünüyoruz:))
Bende çok şükür iyiyim kuzummm buralardasin bayadır gormuyordum seniİyiyim bacım :) sen nasılsın?
Aynen gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakıp kalıyorum bu kim diye :))Bu nickler değişiyorsonra kim diye düşünüyoruz:))
Haklısın abla :)) biz de suç iliştirmedik duruma
Aslında giriyorum canım ara ara ama denk gelmemek normalBende çok şükür iyiyim kuzummm buralardasin bayadır gormuyordum seni
Uyarını görmüştüm bir ara :) bir arkadaş'a da demiştiniz ileti kısmına yazın diye :)Çok değişti nicklerson zamanlarda,diyorum yazın ileti kısmına diye
Uyarını görmüştüm bir ara :) bir arkadaş'a da demiştiniz ileti kısmına yazın diye :)
Yazayım şimdi
Nenenize selamlar efennim var olsun :)))Şimdi öğrendim gerçiben değiştirsem anında nenemden gene tanınırım
Nenenize selamlar efennim var olsun :)))
Biliriz :) bilmeyen taş kesilsin ( beddua değil yanlış olmasın ironi)Amin sitenin kadrolu nenesidir kendisi:)))
Bende çok gelemedim bu ara o yüzden gormemisimdirAslında giriyorum canım ara ara ama denk gelmemek normal
Biliriz :) bilmeyen taş kesilsin ( beddua değil yanlış olmasın ironi)
Ödüllü nenem benim herkes bilsin yanii:))
Aynen canım arabayı aldın unuttun yeaa biziBende çok gelemedim bu ara o yüzden gormemisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?