- Konu Sahibi bayan nihayet
 - 

- #54.461

Sende gelsenNe çene yapmışsınız beeeeeee
Oh ellerine sağlık bitanem
Ben o saatteSende gelsenkeşke seninle de çene yapsak 
Normalde bende öyleyim de koca gece vardiyasina gidince ancak burada oluyorumBen o saatte
Günaydın kuzummmGünaydın herkese tatlı yafrukurtlarim
Benim koca hep evde olduğu için vurdum kafayı yattım telefondan kıskanıyor adamNormalde bende öyleyim de koca gece vardiyasina gidince ancak burada oluyorum
Oyyyy tam benlik bir kahvaltı olmuş buuuu
Biz desek şunu varya ne alâka derlerBenim koca hep evde olduğu için vurdum kafayı yattım telefondan kıskanıyor adamilgilenmiyormusum 
Afiyet olsun canımOyyyy tam benlik bir kahvaltı olmuş buuuuellerine sağlık kuzummmm 
Aynen ama onlara söylediği zaman ne var oluyor cevap akşama kadar çalışıyor bir keyfi varBiz desek şunu varya ne alâka derlerama benim eş de öyle diyor bazen bende o da telefonla ilgilenirken bakıyorum 
Işte olduğu zaman da genelde buradayim
Fırın kebabıHanimKelesimiGetir ablaya selam olsun Kıbrıs yemeğidir kendisi bilir birde taze fasulye yanında bulgur pilavı var kuzum gel yiyek benide bir hamaratım tuttu bugün öğlenden koyuverdim yemegi 
gunaydin abla yok abla kuzu eti ve bütün patatesle taş fırınlarda yapılır ya bilirsin sen şeftali kebabı ayrı o kiymayla oluyor :)))Günaydınlar,kıbrısın meşhur şeftali kebabı vardır omu acaba dediğin yemek..
gunaydin abla yok abla kuzu eti ve bütün patatesle taş fırınlarda yapılır ya bilirsin sen şeftali kebabı ayrı o kiymayla oluyor :)))
Neden yemedin mi hiccccc aaaaaa çok büyük kayıp bence yenmesi gereken tatlarin ilk sıralarında bu ikisiŞeftali kebabını gerçi hiç yemedim desem,fırın kebabı inan hiç duymadım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?