Yafrukurtlar toplanıyor :)))

İyiyim çok şükür canım keşke ama hızınıza yetişmek mümkün değil birde benim minnak bir oğlum var bakıp çıkıyorum sohbetlerinize yemeği bile oğlanı uyutup yapıyorum müsaade etmiyor ama sizleri takip etmekten geri kalmıyorum yazamasam da sık sık

Ay iyiki de lutfiye değilim
Kayınvalidem ilk çocuğumda buna benzer bir isim söylemişti ,kız olursa koy,baban çok sever diye,eşi yani.Bir elin parmağı kadar kızına koymamış hemde.Ben de,sonu ye ile biten isimleri sevmiyorum demiştim,tepki şu"benimki de ye ile bitiyo noolmuş"

O yüzden sevmiyorum zaten deseydin

Ahhahhah,onun adı aklıma bile gelmeden söyledim,güldüm sadece,sanki adını ben koydum
Hepsine gönlümce isim seçtim,eşim bile 1 sesleniyorsa ben 20 sesleniyorum, babaanne şöyle dursuno benim hakkımdı zati

Ahhahhah,onun adı aklıma bile gelmeden söyledim,güldüm sadece,sanki adını ben koydum
Hepsine gönlümce isim seçtim,eşim bile 1 sesleniyorsa ben 20 sesleniyorum, babaanne şöyle dursuno benim hakkımdı zati

Vay arkadaş,akşam uyudular,sabah gözler çakmak herkeste Abla senin nene düştüde kalkamıyo mu,oturuyo mu,ben bi çözemedim yoksam bize el hareketi mi yapıyo
AhahhahahahhaYossuuuunnn Allah iyiliğini versin e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…