- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.021
Çok şükür beybisi sen nasılsın bakıyım iki adet canavar nasıl:))))Sağol canimm nasılsın:)
Ben bu gece uyudum 5 saat boyunca cok iyiyim:))Çok şükür beybisi sen nasılsın bakıyım iki adet canavar nasıl:))))
Ahahahaha sevindim senin adına yalnız bakıyorsun degilmi ikiz olunca daha bir zor ama çok tatlilardir mutlaka tam lokum lokum yemelik onlar hele o ani demeleri paha biçilemez mutluluk öp benim için ama öyle ufacık değil böyle mincira minciraBen bu gece uyudum 5 saat boyunca cok iyiyim:))
Canavarlar sirinlik yapıyorlar bana ani ani diye:))
Yalnız bakıyorum canim cok zor ama cok güzelAhahahaha sevindim senin adına yalnız bakıyorsun degilmi ikiz olunca daha bir zor ama çok tatlilardir mutlaka tam lokum lokum yemelik onlar hele o ani demeleri paha biçilemez mutluluk öp benim için ama öyle ufacık değil böyle mincira mincira
Korkularinda haklısın bende korkabilirim açıkçası çok büyük sorumluluk hayat sınavı evlat Allah eksikliginide gostermesin
Ayyyy ben nasıl bakarım ikize kizzz ahahahah hayırlısını versin Allah insallahYalnız bakıyorum canim cok zor ama cok güzel
En iyi arkadaslarim onlar
Seve seve yerim senin için:))
Rabbim sana da ikiz versin inşallah canim
Yalnız bakıyorum canim cok zor ama cok güzel
En iyi arkadaslarim onlar
Seve seve yerim senin için:))
Rabbim sana da ikiz versin inşallah canim
Ayyyy ben nasıl bakarım ikize kizzz ahahahah hayırlısını versin Allah insallah
Günaydın abla aynen bende isterim ama bakamam vallahi benim yardım edenim de yok daha herkese ben yetmeye çalışıyorum annem zaten gelip bakamaz bende istemem .ama sende uzaksın kızına nasıl hep gidip bakarsın ki olmaz bir iki gün değil malesef en az 2 yaşına kadar çok büyük bakım istiyorGünaydınlar benim kızın hayalide ikiz işte nasıl bakacaksın diyorumsen varsın ya diyor bana sanki dip dibe yanımda oturuyor.
Günaydın abla aynen bende isterim ama bakamam vallahi benim yardım edenim de yok daha herkese ben yetmeye çalışıyorum annem zaten gelip bakamaz bende istemem .ama sende uzaksın kızına nasıl hep gidip bakarsın ki olmaz bir iki gün değil malesef en az 2 yaşına kadar çok büyük bakım istiyor
Bilirim bizimde komşu ikiz doğurdu da o kadın ne hallere girdi bilirim gelip yardım eden de olmadı kendisi büyüttü. Şahsen ben annelere çocuk baktirilmasina karşıyım kadın tam kendi çocuklarını ayiklamis rahat edecek hopppp birde torun baktirmaya zorluyorlar üstüne birde begenmiyorlar sevmek ayrı torun bu mutlaka sevilir daha çok sevilir ama bir yaştan sonrada herkes kendi ayakları üstünde durmayı öğrenecek sen mesela tayincisiniz diye bir çocuk yapmışsın sadeceYardımcıda olsa gene zordur,apartman komşumda var ikiz kızı var,bu senede bir kızı daha oldu..
K.valide ve teyzesi gelip bakıyordu sürekli,sonra anaokuluna verdida biraz rahatladı birde kadıncağız çalışıyor..
Benim sürekli gitmem zaten zor olur..
Bilirim bizimde komşu ikiz doğurdu da o kadın ne hallere girdi bilirim gelip yardım eden de olmadı kendisi büyüttü. Şahsen ben annelere çocuk baktirilmasina karşıyım kadın tam kendi çocuklarını ayiklamis rahat edecek hopppp birde torun baktirmaya zorluyorlar üstüne birde begenmiyorlar sevmek ayrı torun bu mutlaka sevilir daha çok sevilir ama bir yaştan sonrada herkes kendi ayakları üstünde durmayı öğrenecek sen mesela tayincisiniz diye bir çocuk yapmışsın sadece
Tabiki de ilk zamanlar öğrenene kadar yardım gerekli ama sırtını da anneanne babaanneye dayamamali kimse bu gelin içinde kız içinde geçerli bence yada ben böyle düşünüyorum bugüne kadar her işimi kendim yaptım annemden hiç yardım istemedim kışlık hazirliklarim hastalığım sağlığım temizliğim dahil ki annem 15 dakikalık mesafede benim galiba bu huyumdan dolayı böyle dusunuyorumTekte olsa yine büyük birisinin yardımı gerekiyor mesela,anne zaten yorgun oluyor ninelerde bakma imkanı varsa yardıma gitmeli bence...Bu öğrenme biraz zaman alacaktır mutlaka,destek lazım yoksa anne içinde zor olur..
Tabiki de ilk zamanlar öğrenene kadar yardım gerekli ama sırtını da anneanne babaanneye dayamamali kimse bu gelin içinde kız içinde geçerli bence yada ben böyle düşünüyorum bugüne kadar her işimi kendim yaptım annemden hiç yardım istemedim kışlık hazirliklarim hastalığım sağlığım temizliğim dahil ki annem 15 dakikalık mesafede benim galiba bu huyumdan dolayı böyle dusunuyorum
Tabiki kolik bebekle uğraşmak çok zor kv yardım etsin tabi torun sevmek kolaymiİlk günler zorolur anne için uyumayan bir bebek olursa çıldırma noktasına gelecektir mutlaka..
Tabiki her seferinde imdat diye bağırırlarsa sıkıntı tabi,hadi ben uzağım artık k.valideye iş düşecek oda yardımı esirgemez zaten..
Yinede annenin varlığı yanında olduğunu hissetmek güzeldir..
Tabiki kolik bebekle uğraşmak çok zor kv yardım etsin tabi torun sevmek kolaymi
Kız calisiyormu senin ablaAynen benimolmadığım yerde kendisi severek bakar zaten..
O tripli hep buradaydı ama bil neden yazmadı...O triplinin adetidir ama demek öyle yapmışım
Uyuyamazsam gelirim. Öptüm çok,iyi geceler şekercimm
Sıralama doğru şekerimEki Görüntüle 2067565 Eki Görüntüle 2067566 Eki Görüntüle 2067567 Günaydın güzeller(sıralama yanlışsa idare edin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?