- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.041
Geçti şükür canım. Gece çok kötü oldum ya uyuyamadım da 2saatlik uykuyla geziyorum.Aaaaa,tripliiiiiiiiiii,meeeegiiiiiiiii,sen ağlamıışmısın bakayııım nedenmiiş oooo heeee
Ağlamak yok taaammı,geçtiii gittiiiiii
Kız calisiyormu senin abla
Çene bol olup gündemden uzak kalmak istemeyinceAbbowww kk
Kk da gördüğüm en büyük alıntı
Geçti şükür canım. Gece çok kötü oldum ya uyuyamadım da 2saatlik uykuyla geziyorum.
Sen sıkılma diye tuzsuzum ruhumNe la bu 20 sayfaaaaaaa
Günaydın ablacım işte abla hayat diyelim illaki takcaz bişeyleri. Biz takmasak beyin yönlendiriyor. İçimde bir sıkıntı vardı nedensiz ağla ağla sonuç buGünaydın hayırdır ne oldu.
Önemli birşey yok demi..
Devam ederse bebek doğunca zor olur onun icinÇalışıyordu ama işten ayrıldı,şu andagörüşmeleri devam ediyor..
Sağol sayenizde elim 3 gram verdiSen sıkılma diye tuzsuzum ruhum
Günaydın ablacım işte abla hayat diyelim illaki takcaz bişeyleri. Biz takmasak beyin yönlendiriyor. İçimde bir sıkıntı vardı nedensiz ağla ağla sonuç bu
Devam ederse bebek doğunca zor olur onun icin
Aynen yardımcı lazım ev işi yemek nasıl olsa idare edilir de bebek bakmaya biri gerekli kizzz senin kız seni ister vallahiBirini bulacaklar o zaman başka çare yok..
Hehhh işte tam onun içinSağol sayenizde elim 3 gram verdi
Terkederim sizi giderim bana mı gareziniz var beeeeHehhh işte tam onun için
O yüzden napıyoruz yarın 50 sayfa
Bende de öyle oluyor kendimi sıkıyorum diyorum ne oluyor özlem üstüne sinir harbi yaşıyorum baktım olmuyor ağlamaya başlıyorumCiddi bir durumyoksa arada ağlamak iyi gelir,bende canım sıkıldımı salya sümük ağlarım..
Nedense iyi geliyor bana rahatlatıyor..
Bugün 300 grm yarın 500 grTerkederim sizi giderim bana mı gareziniz var beeee
Ne yaparsanız yapın bi kere de demediniz bu Tuzsuz_ruh nasıl okusun bu kadar sayfayı hem gitmiş takıma girmiş hem siskoda var hemde izci olmuş bizim gibi mi demiyorsunuz giderimBugün 300 grm yarın 500 gr
Ne terk etmek mi
Biz ruhsuz ne yaparız
Canim zorluğunu anlatamam sana inanki cok zor ama bana da Allah'ım yardım ettiAyyyy ben nasıl bakarım ikize kizzz ahahahah hayırlısını versin Allah insallah
Teşekkürler ablam benim♥Günaydınlar nick değişmiş güzel olmuş:))
Benim yaşadıklarım inan çok zordu canim iki ablam var birbirmizie canımızı verirdik ama ikizlerim 1 yaslarindalar gormeye bile gelmediler...Günaydın abla aynen bende isterim ama bakamam vallahi benim yardım edenim de yok daha herkese ben yetmeye çalışıyorum annem zaten gelip bakamaz bende istemem .ama sende uzaksın kızına nasıl hep gidip bakarsın ki olmaz bir iki gün değil malesef en az 2 yaşına kadar çok büyük bakım istiyor
Canim Allah yüreğine ferahlık versin inşallah derdini yel gibi alsinGeçti şükür canım. Gece çok kötü oldum ya uyuyamadım da 2saatlik uykuyla geziyorum.
Aynen yardımcı lazım ev işi yemek nasıl olsa idare edilir de bebek bakmaya biri gerekli kizzz senin kız seni ister vallahi
Bende de öyle oluyor kendimi sıkıyorum diyorum ne oluyor özlem üstüne sinir harbi yaşıyorum baktım olmuyor ağlamaya başlıyorumiyi geliyor sanırım. Psikopatız
Canim zorluğunu anlatamam sana inanki cok zor ama bana da Allah'ım yardım etti
Teşekkürler ablam benim♥
Benim yaşadıklarım inan çok zordu canim iki ablam var birbirmizie canımızı verirdik ama ikizlerim 1 yaslarindalar gormeye bile gelmediler...
Sebebi yok bilmiyorum neden
Annem de sadece telefonunda sana Allah yardım etsin işin çok zor deyip kapatıyor
Neler yaşadım neler
Ikizimin birisi aylarca sürdü sağlık sıkıntısı öldü ölecek diye 7 ay uyumadim
Şimdi cok sukur iyiler hersey geçti herseyi yoluna soktuk kiymete bindim şimdi de ben kabul etmiyorum ablalarimi
Hastaneye bile gelmediler oysa herseylerine önce ben kosmustum
Canim Allah yüreğine ferahlık versin inşallah derdini yel gibi alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?