Yafrukurtlar toplanıyor :)))

@tuzsuz_ruh çabuk buraya gel
Bana balık yeme,mantı yeme derken kebap partisini nasıl yaparsın,hem de bizsiz
Asmin de orda mı,ya megleer
Biliyordum biliyordum

Tamam pamukşekerbiber de közleriz di mi
Üzüntüden iştahım kaçtı amaa
Triplimelek Megi @tuzsuz_ruh alacağınız olsun
_Verda_ sendeee

@tuzsuz_ruh umuz sabah bizi giberticek yine kaç sayfa olmuş diye

Tuzsuz bana yasakladı,balığıma mantıma laf ediyo amaaa,tereyagında 6 yumurta yiyodu,bilmiyos sanki

6 yumurta mı yiyormuş
Ohh yarasın afiyet olsun @tuzsuz_ruh uma
Yaaa tabi yedim yedim üç kilo kebap yedim yattığım yatakta kimsede demez ki bu kız hasta mı oldu acaba yok gelmedi ama nerdeee eeeee hiç yok ancakda tuzsuz kebap yaptı diye iftira

Yaaa tabi yedim yedim üç kilo kebap yedim yattığım yatakta kimsede demez ki bu kız hasta mı oldu acaba yok gelmedi ama nerdeee eeeee hiç yok ancakda tuzsuz kebap yaptı diye iftira
Canım bizi bile suçladılar seninle kebap yemişiz. Halbuki ben açtım gece

Ahhahhah,canım sen onlara bakma birbirlerini gırtlakladıklarını bile görsen gözlerine inanmıycan,dönüp gidicen,arkanı dönüp bakarsan sarmaş dolaş olduklarını göreceksin nasıl olsa
Bak nasıl da biliyor

Bakınız akşam bişey yemismiyim ben

Geçmiş olsun canım hasta mı oldun üşüttün mü. Birde @DenizinYosunKokusu İle komşu olmak istiyorsun bak sana neler diyor . Bir tas çorba yapayım demiyor
Faranjit galiba boğazım çok fena kafamı söküp atasım var yaaaa yok istemem artık komşu olmam deniz hanimla hiç merak etmedi beni insan bi görmeye gelir ama nerdeeee hadi akşam gelmedi der merak eder sabah görmeye gelir ama nerdeeee daha kahvaltı bilem yapmadim

Sağol abla sen nasilsin yok ben yoktum akşam hastaydim yattim ama 25 sayfa falan baya dedikodumu yapmış bazı sahsiyetler

Bende iyiyim sağol,çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu öyle grip filanmı acaba..
Dedikodu haaa bak sennnn neler dediler acaba hınzırlar

Bende iyiyim sağol,çok geçmiş olsun hayırdır ne oldu öyle grip filanmı acaba..
Dedikodu haaa bak sennnn neler dediler acaba hınzırlar
Faranjit sanırım şimdilik o da İnsallah ilerlemez
Yaaa hemde ne dedikodu güya ben toplamisim kızları kebap yapmışım da deniz hanıma haber vermemisim hemde günde 6 yumurta yiyormuşum birde üstüne ona laf ediyormuşum mantı balık yedi diye ama ne hikmetse bu kız niye gelmedi acaba bişey mi oldu diyen yok ancakda dedikodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…