Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Faranjit bendede var hemde yıllardır geçmiyor zaten,dikkat edeceksin sende üşütmyeceksin boğazlarına dikkat edeceksin işte..

Vayyy neler demişler öylee hem kebablar yumurtalar offfff kiii offffff

Faranjit bendede var hemde yıllardır geçmiyor zaten,dikkat edeceksin sende üşütmyeceksin boğazlarına dikkat edeceksin işte..

Vayyy neler demişler öylee hem kebablar yumurtalar offfff kiii offffff
Offf bende hiç dikkat etmem aksine bu kalorifer işi çıktı bütün hastalıklar beni buldu zaten
Yaaaaa küstüm zaten konuşmuyorum o kisiyle

6 yumurta mi :))) civciv cikaracaktim ben hamileyken coook yedim:))
Hem kebab partisi yaptin inkar etme:))

Offf bende hiç dikkat etmem aksine bu kalorifer işi çıktı bütün hastalıklar beni buldu zaten
Yaaaaa küstüm zaten konuşmuyorum o kisiyle

Bende öyleyim hiç dikkat etmiyorum gerçi çok sık hastalanmam o yönden iyiyim..
Kavga çıkacak desenee

6 yumurta mi :))) civciv cikaracaktim ben hamileyken coook yedim:))
Hem kebab partisi yaptin inkar etme:))
Kıskandı benim tavuklarimin yumurtalarını ondan öyle dedi zaten biliyorum ben bakınız yukarıda mesajlarında var ne yediğim ben geberirken akşam bir şahsiyet neler demiş bana

Bende öyleyim hiç dikkat etmiyorum gerçi çok sık hastalanmam o yönden iyiyim..
Kavga çıkacak desenee
Ya bende hastanmiyordum ama bu yıl haddinden fazlalasti diyet yapıyorum o zamandır daha fazla hasta olmaya başladım ama yiyorum normal ihtiyacım olani ama bilmiyorum işte abla
Yaaaa hemde nasıl kavga gelsin yoluna saçını basini

Kıskandı benim tavuklarimin yumurtalarını ondan öyle dedi zaten biliyorum ben bakınız yukarıda mesajlarında var ne yediğim ben geberirken akşam bir şahsiyet neler demiş bana
@DenizinYosunKokusu demedi bişey ben dedim affet onu♥♥
Canim dikkat et kendine limon iyi geliyor

Vücut halsiz kalıyorsa hastalanman normal gerçi..
Şimdi denizimi yolacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…