- 20 Mart 2008
- 142.153
- 214.419
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.461
Faranjit sanırım şimdilik o da İnsallah ilerlemez
Yaaa hemde ne dedikodu güya ben toplamisim kızları kebap yapmışım da deniz hanıma haber vermemisim hemde günde 6 yumurta yiyormuşumbirde üstüne ona laf ediyormuşum mantı balık yedi diye ama ne hikmetse bu kız niye gelmedi acaba bişey mi oldu diyen yok ancakda dedikodu
Offf bende hiç dikkat etmem aksine bu kalorifer işi çıktı bütün hastalıklar beni buldu zatenFaranjit bendede var hemde yıllardır geçmiyor zaten,dikkat edeceksin sende üşütmyeceksin boğazlarına dikkat edeceksin işte..
Vayyy neler demişler öylee hem kebablar yumurtalar offfff kiii offffff
6 yumurta mi :))) civciv cikaracaktim ben hamileyken coook yedim:))Faranjit sanırım şimdilik o da İnsallah ilerlemez
Yaaa hemde ne dedikodu güya ben toplamisim kızları kebap yapmışım da deniz hanıma haber vermemisim hemde günde 6 yumurta yiyormuşumbirde üstüne ona laf ediyormuşum mantı balık yedi diye ama ne hikmetse bu kız niye gelmedi acaba bişey mi oldu diyen yok ancakda dedikodu
Offf bende hiç dikkat etmem aksine bu kalorifer işi çıktı bütün hastalıklar beni buldu zaten
Yaaaaa küstüm zaten konuşmuyorum o kisiyle
Kıskandı benim tavuklarimin yumurtalarını ondan öyle dedi zaten biliyorum ben bakınız yukarıda mesajlarında var ne yediğim ben geberirken akşam bir şahsiyet neler demiş bana6 yumurta mi :))) civciv cikaracaktim ben hamileyken coook yedim:))
Hem kebab partisi yaptin inkar etme:))
Ya bende hastanmiyordum ama bu yıl haddinden fazlalasti diyet yapıyorum o zamandır daha fazla hasta olmaya başladım ama yiyorum normal ihtiyacım olani ama bilmiyorum işte ablaBende öyleyim hiç dikkat etmiyorum gerçi çok sık hastalanmam o yönden iyiyim..
Kavga çıkacak desenee
@DenizinYosunKokusu demedi bişey ben dedim affet onu♥♥Kıskandı benim tavuklarimin yumurtalarını ondan öyle dedi zaten biliyorum ben bakınız yukarıda mesajlarında var ne yediğim ben geberirken akşam bir şahsiyet neler demiş bana
Ya bende hastanmiyordum ama bu yıl haddinden fazlalasti diyet yapıyorum o zamandır daha fazla hasta olmaya başladım ama yiyorum normal ihtiyacım olani ama bilmiyorum işte abla
Yaaaa hemde nasıl kavga gelsin yoluna saçını basini
Ben okudum kimin neler dediğini biliyorum@DenizinYosunKokusu demedi bişey ben dedim affet onu♥♥
Canim dikkat et kendine limon iyi geliyor
@DenizinYosunKokusu demedi bişey ben dedim affet onu♥♥
Canim dikkat et kendine limon iyi geliyor
Küsmek yasak efendim opusun barışın lütfen aaaaBen okudum kimin neler dediğini biliyorumlütfen iletiniz ona küstüm
Bilmiyorum meyve çok yemiyorum o yüzden olabilir belkiVücut halsiz kalıyorsa hastalanman normal gerçi..
Şimdi denizimi yolacaksın
Yolsun ablm napalım:))ama senin yanına geleyim swn korursun beni dimi♥♥Anaaaa yolacak seni o zaman kaç benceee kaçççç
Bilmiyorum meyve çok yemiyorum o yüzden olabilir belki
Evet bi gelsin kilitliycem kapıyı neler yapicam neler
Nayirrrr nayirrrrKüsmek yasak efendim opusun barışın lütfen aaaa
Yolsun ablm napalım:))ama senin yanına geleyim swn korursun beni dimi♥♥
Aynen öyle siz o geldiğinde kaybolun ortadanMeyveyi bende çok yemem gerçi..
Eyvahhh çıngarçıkacak bugğn desene
Ona bişey yapmiycam korkmasın benim işim @DenizinYosunKokusu ileGel yamacıma hemennn korurum seni:))
Aynen öyle siz o geldiğinde kaybolun ortadan
Kıyıdan köşeden bakabilirsiniz ama siz kaybolun görgü şahidi kalmasın bide sizle ugrasmayimHahahahaaaa severim kavga seyretmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?