- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.541
Aynen öyle yapıyor canimDe gettttbak şimdide sedayı manipüle etmeye calisiyorsun
Ben güme gittim zaten:))Yok yok sen söyle kenara gec
Bence satır olsunkatır olsun katır,40 katır kaç para eder acaba Olmadı sucukçuya veririm,gelsiinnn paralar
Yok ya sen güme gidermisin hiç ben biliyorum seni komşum o bana yeterAynen öyle yapıyor canim(((
Ben güme gittim zaten:))
Elini korkak alıştırma canim:)))Bence satır olsun
Yaa kıyamam canım benim. İlaç içiyor musun sıcak tut kendini. Çok geçmiş olsun canımFaranjit galiba boğazım çok fena kafamı söküp atasım var yaaaa yok istemem artık komşu olmam deniz hanimlahiç merak etmedi beni insan bi görmeye gelir ama nerdeeee hadi akşam gelmedi der merak eder sabah görmeye gelir ama nerdeeee daha kahvaltı bilem yapmadim
Heh hheh geldim oynayalım o camanOyyyy nede sever Sibel teyzeleri oyun oynamayı
BarismamBarışın hadiiiii
Canim komsum ben şimdi tarhana çorbası yapar ikizlerlw yollarim sanaYok ya sen güme gidermisin hiç ben biliyorum seni komşum o bana yeter
Sağol kuzum inşallah daha fazla yayilmaz ama cigerlerdede etki var sanırım dolu hep bronslarimYaa kıyamam canım benim. İlaç içiyor musun sıcak tut kendini. Çok geçmiş olsun canım
De getttHeh hheh geldim oynayalım o caman
Barismamhasta hasta bana neler dimisss
Pamuklu pazen bak elimde kalcanElini korkak alıştırma canim:)))
Nerden buldun bunu abla pek güzelmiş:)))Hadi siz didişin corcuda hakem olarak bırakayım buraya
Nerden buldun bunu abla pek güzelmiş:)))
Sattin beni senPamuklu pazen bak elimde kalcan
Yaa ama bende istiyorum:))Çok eski bir arkadaştan çok tatlı demi,patenti bende ama birde nevreste'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?