- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #55.521
Oyyyy yerim ben onları yaaa tabi hemen iyileşirinmo zamanIkizler sana bakar iyileşirsin hemen
Ne demişim ne demişim,misafir perver,evinden misafir bereketi eksik olmaz,ne mübarek kadın,hen de et ateş pahasıyken demişimHiç yanaşma bosaben ölmekle meşgulken bana neler demişsin
Pamuklu pazen çikil aradanBundan sonra esas komşun benim canım
He he senin papucunu dama attık artıkNe demişim ne demişim,misafir perver,evinden misafir bereketi eksik olmaz,ne mübarek kadın,hen de et ateş pahasıyken demişim
Pamuklu pazen çikil aradan
Bebeğe başladın dimi seni nine seniiii
Ponponlarınız eksik kalmış ablaa buyur
Oooo soulu geçcen bu gidişle haaaa,vaaaay,yakışır sibelimeyemek bile yemedim senin dediklerini hiç yemedim
Oynarsiniz bilem hwm pek oyuncularOyyyy yerim ben onları yaaa tabi hemen iyileşirinmo zaman
Siz bakmayın sibelimee,sibel denizi bıçaklar,döner gene kucaklar bi kereeeeeeYok deha başlamadım cinsiyeti belli olsunda..
Hahahahaha severimmm kavgaları
KardeşlerSiz bakmayın sibelimee,sibel denizi bıçaklar,döner gene kucaklar ni kereeeeee
De gettttNe demişim ne demişim,misafir perver,evinden misafir bereketi eksik olmaz,ne mübarek kadın,hen de et ateş pahasıyken demişim
Pamuklu pazen çikil aradan
Bu defa kucaklamiycamSiz bakmayın sibelimee,sibel denizi bıçaklar,döner gene kucaklar bi kereeeeee
Abla sen söyle bu denizin cezasını kırk satır mi kırk katır miYok deha başlamadım cinsiyeti belli olsunda..
Hahahahaha severimmm kavgaları
Siz bakmayın sibelimee,sibel denizi bıçaklar,döner gene kucaklar bi kereeeeee
Abla sen söyle bu denizin cezasını kırk satır mi kırk katır mi
KucaklarsıııınBu defa kucaklamiycam
Oyyyy nede sever Sibel teyzeleri oyun oynamayıOynarsiniz bilem hwm pek oyuncular
Yok yok sen söyle kenara gecHahahahahahaa bilemedim şimdiiii arada ben güme gitmeyim bari
Kucaklamammmmm komşu olacak bideKucaklarsıııın
Kucaklarsıııın
Kucaklarsııııın
Kucaklarsııın
Dediiiiiiiiiiiiiiiiiim
katır olsun katır,Abla sen söyle bu denizin cezasını kırk satır mi kırk katır mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?