- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.741
Sağol kuzum yaptın gönderdin senin minikolarla içtim iyileşiyorum yaCanimsin yaa valla yakin olsak yapar getirrdim♥♥♥♥

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum yaptın gönderdin senin minikolarla içtim iyileşiyorum yaCanimsin yaa valla yakin olsak yapar getirrdim♥♥♥♥
Gönder hatta varsa şu ayı kardeşin sülalesi hepsini gönder belki anlar kıymetimiEki Görüntüle 2068203
Bu geceeee
sorun değil canım bir şey olmaz küsmeyin canım
Hoşgeldin hoş bulduk canım
![]()
tuzsuz_ruh .!.:yapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bak
Kıbrıs'a yanına komşu gelesi varmış![]()
Korkmuyorum senden Deniiz,duy beni,Deniz 5ten büyükmüş,hıh![]()
Hehheh ona peeek te ihtiyacım yok,annemin genleri sağolsunYa da ağda partisi yaparlar beraber![]()
Kankitona lazımdır diye didimHehheh ona peeek te ihtiyacım yok,annemin genleri sağolsun![]()
Majezik sprey var (isim vermek yasakmi bilmiyorum) o cok iyi geliyor bana canim bide ayva denesi diye bişey var bulursan onu içSağol kuzum yaptın gönderdin senin minikolarla içtim iyileşiyorum ya![]()
Üşenmemiş ya![]()
Aa niye vuruyosun benim peltekime hııı
Bugünben naptım ki ?
Ha Aydın,ha Kıbrıs demi
Yalnız gövdü beni tenhada,ezik belledi beniAa niye vuruyosun benim peltekime hııı
O künahsız bi kere
BugünIcimdekiSonsuzDeniz na ne dersen ters tepiyor canım:) ben nasibimi aldım bugün sira sana gelmiş:)))