- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.701
Yaaaa gordunmu Akaba neler diyor boyleİyice batıyosun Deniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa gordunmu Akaba neler diyor boyleİyice batıyosun Deniz![]()
İntikam is loadingBen yarın güzel bir gün olucak senin için demiştimdi Yosun hanıma![]()
Bak kaçtı gitti yine gordunmuİntikam is loading![]()
Bende kızardım,ne diyeyim şimdi,haklısınYaaaa gordunmu Akaba neler diyor boylesonra Sibel trip yapmış inatciymis kinciymis bak bunlari da dedi bana haaaa
![]()
Karadeniz değil,kıbrıs degil,akdeniz değil,guneydogu değil,son göçmen kalıyo,o zaman da görümcem oluyosun musuuuuunBen kibrislimiyim![]()
Hala kabul etmiyor ama bakBende kızardım,ne diyeyim şimdi,haklısın![]()
Konusmuyorum senleKaradeniz değil,kıbrıs degil,akdeniz değil,guneydogu değil,son göçmen kalıyo,o zaman da görümcem oluyosun musuuuuun![]()
Gördüm gördümBak kaçtı gitti yine gordunmu
Otur sıfır.Karadeniz değil,kıbrıs degil,akdeniz değil,guneydogu değil,son göçmen kalıyo,o zaman da görümcem oluyosun musuuuuun![]()
Akaba arkadaşa soylermisin ben onla konuşmuyorum artikBende kızardım,ne diyeyim şimdi,haklısın![]()
Temam,o iş bendeAkaba arkadaşa soylermisin ben onla konuşmuyorum artik![]()
Vaay akabaBende kızardım,ne diyeyim şimdi,haklısın![]()
Az git bilgi al gelKaradeniz değil,kıbrıs degil,akdeniz değil,guneydogu değil,son göçmen kalıyo,o zaman da görümcem oluyosun musuuuuun![]()
Alllllah kim tutar seniVaay akababunları da mı görecektim
Halden anlayanın taşı acıtmaz daaa,anlayanın gülü acıtııır,ama oolsuuun,DENİİİİZ BEŞTEN BÜYÜKTÜÜÜÜR![]()
Bana da sardı bakHala kabul etmiyor ama bak![]()
yapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bakBana da sardı bak![]()
Hem suçlu,hem güçlüSafi laf zati Yosun hanımda![]()
Evet,tenhada kıstıracak beni,sonra bam bamyapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bak