• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Gitsin ellere bulursa benim gibisini gelmesin Kıbrıs'a kalsın yesinler onu :KK12:
camping-10.webp

Bu geceeee

yapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bak
Vay beee,çeten tamam heeee,olsun beee,bide sana yaparım nolcak demiyo daaa :KK12:

:rolleyes:

Valla şanlı osmanlı ordusu gibi 7 düvele karşı savaş veriyorum,sahip olduğum kudret damarlarımda ki asil kanda mevcut zaten,dayan Deniz dayan,tripli bile amarika gibi karşıdan bakıyomuş:KK43:((
:KK75::ıslık::uykucu:

O süslü ben olmalıyım :21::21: dimi M M e g :21:

Bacağım kötüleşti gece çok korktum :KK42:biraz geç girdim,bi geldim ortalık toz duman :cry:
Çok geçmiş olsun canım ya :KK60:

Zaten beni bi sen bi triplim birde sedacim yeni komşum düşünüyor asminim canim:KK61:
:KK36:

Canimmmm:KK61: bak hiç merak etti mi beni Faranjit yiyip bitiriyor sibeli kimsenin umurunda değil yalnız asminim çiçek göndermiş unuturmuyum sedacım tarhana göndermiş ikizlere içtim sağolsun triplim limon iyi gelir dedi daha ne desin ama deniz hanım varya deniz hanım daha nasılsın dimedi:KK61:
Canimsin yaa valla yakin olsak yapar getirrdim♥♥♥♥

Back
X