- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.721
Kıbrıs'a yanına komşu gelesi varmışyapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıbrıs'a yanına komşu gelesi varmışyapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bak
Ama neHem suçlu,hem güçlü![]()
Gitsin ellere bulursa benim gibisini gelmesin Kıbrıs'a kalsın yesinler onuKıbrıs'a yanına komşu gelesi varmış![]()
Korkmuyorum senden Deniiz,duy beni,Deniz 5ten büyükmüş,hıhAma ne![]()
Gitsin ellere bulursa benim gibisini gelmesin Kıbrıs'a kalsın yesinler onu![]()
Arkadaş yollıcan yaniEki Görüntüle 2068203
Bu geceeee
Acuk kıllıcanaArkadaş yollıcan yani![]()
Epilasyon lazım bol bolAcuk kıllıcana![]()
Ya da ağda partisi yaparlar beraberEpilasyon lazım bol bol![]()
Vay beee,çeten tamam heeee,olsun beee,bide sana yaparım nolcak demiyo daaayapar ki yapar bide neymiş sibelle komşu olası varmış daha nereliyim onu bilmiyor hemde kaç kere konusu geçti yaaaa bide sana benden yana geçtin diye sardı bak
Valla şanlı osmanlı ordusu gibi 7 düvele karşı savaş veriyorum,sahip olduğum kudret damarlarımda ki asil kanda mevcut zaten,dayan Deniz dayan,tripli bile amarika gibi karşıdan bakıyomuş((
O süslü ben olmalıyım
Çok geçmiş olsun canım yaBacağım kötüleşti gece çok korktumbiraz geç girdim,bi geldim ortalık toz duman
![]()
Zaten beni bi sen bi triplim birde sedacim yeni komşum düşünüyor asminim canim![]()
Vay beee,çeten tamam heeee,olsun beee,bide sana yaparım nolcak demiyo daaa![]()
Sağol canım benim
Ay ben sana köyden getireyim canimKız kaynanamında çeyizinde vardı,göstermişti bana,verse kızıma elbise dikerdim,o kadar güzeldi,hemi de kırrrrmızıama diyemedimdi
![]()
Canimsin yaa valla yakin olsak yapar getirrdim♥♥♥♥Canimmmmbak hiç merak etti mi beni Faranjit yiyip bitiriyor sibeli kimsenin umurunda değil yalnız asminim çiçek göndermiş unuturmuyum sedacım tarhana göndermiş ikizlere içtim sağolsun triplim limon iyi gelir dedi daha ne desin ama deniz hanım varya deniz hanım daha nasılsın dimedi
![]()
Neyi yapcam ben sana neyi bi çorba yapıp gelmedin bana yazıklar olsunVay beee,çeten tamam heeee,olsun beee,bide sana yaparım nolcak demiyo daaa![]()