- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #56.521
Denizzzzzzz şu telefonu bi bosaltayim kilo verdiğim zaman sana aticam resimlerimi bak görürsün sennnnAamaaan,sarma işte,ııyy,brokoli enn bi iyisi bi kere
Bende yarın koşuya başlıycam zati,koridorda
Aynen,çocuklarımı hep götürdüm babannelerine yine,yarın bir gün benim bağları kopardığımı düşünmesin çocuklarım diye...Ama artık ayırtedebiliyorlar durumu.Maşallah insan iyi olunca kendinden yıllar yıllar sonra bile bahsettiriyor işte hemde ikinci anne ama merhametli demek napalim bizim çocukların şansı da kötü birer babanne yapacak bişey yok
Bizi küs gören dönüp gitsin abla,biz
BekliyorumDenizzzzzzz şu telefonu bi bosaltayim kilo verdiğim zaman sana aticam resimlerimi bak görürsün sennnn
Ne dedi deniz hanım geçen gün Sibel denizi bıçaklar döner yine kucaklar dedi ya dayanamıyorum napayim abla yufka kimin bir kalbim var
Aynen sen yapacaksın insanlığını gerisini bırakacaksın iyiler fesat düşünmeyenler hep kazanır bende hep böyle oldu çok üzüldüm biliyosun benim olayları ama şimdi Allah beni seviyormuş da bu olaylar olmuş diyorumAynen,çocuklarımı hep götürdüm babannelerine yine,yarın bir gün benim bağları kopardığımı düşünmesin çocuklarım diye...Ama artık ayırtedebiliyorlar durumu.
İyiki öyle yapmışım.
BekleBekliyorum
Yaşarken ağır geliyor ama bir hayır çıkıyor ardından gerçektenAynen sen yapacaksın insanlığını gerisini bırakacaksın iyiler fesat düşünmeyenler hep kazanır bende hep böyle oldu çok üzüldüm biliyosun benim olayları ama şimdi Allah beni seviyormuş da bu olaylar olmuş diyorum
Aynen Allah çok büyük benim için ne düşünüyorsa bin katını versin Allah herkese hep duam boyleYaşarken ağır geliyor ama bir hayır çıkıyor ardından gerçekten
Bizi küs gören dönüp gitsin abla,bizbir öyleee bir ahhahhahh
Ne dedi deniz hanım geçen gün Sibel denizi bıçaklar döner yine kucaklar dedi ya dayanamıyorum napayim abla yufka kimin bir kalbim var
buralardayim Canım benim,nasılsın bakim?
Oglumu kontrole getirdim,sıra bekliyoruz kızlar görüşürüz
Sağol ablacım,öyle de yoğunluk var ki,hala bekliyoruz...Geçmişolsun oğluna..
Ben,senin için evleeer,arabalaaar,bol kazaaaanç,hayırlı evlatlar diliyorumAynen Allah çok büyük benim için ne düşünüyorsa bin katını versin Allah herkese hep duam boyle
Sağol ablacım,öyle de yoğunluk var ki,hala bekliyoruz...
Banaydi dimi bu konfetiler :))))Gü nay dııınnnnnEki Görüntüle 2070587
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?