- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #56.541
Kizzzzz lar diyip sen bana kafayı mı yedireceksin ahahahahah aminnnnn bebeğim aynılarını senin içinde geçerli bin katını versin sana da tüm isteyenlere deBen,senin için evleeer,arabalaaar,bol kazaaaanç,hayırlı evlatlar diliyorum
Ama evlat bölümünde sayı sabit kalsın mümkünse
Biz takılıyoruz arada böyle sevdiğimizden küsüyoruz birbirimizeKüslük olmaz zaten,arada takılmak iyidir..
İşteeee böyleeee:))
Hahhahhaa,şükürsüzlük olmasın,evim var çok şükür,ama bir evi çok beğendim,başka bölgede,bu evim yazın süper,ama kışları bu bölge palandökeni aratmıyorKizzzzz lar diyip sen bana kafayı mı yedireceksin ahahahahah aminnnnn bebeğim aynılarını senin içinde geçerli bin katını versin sana da tüm isteyenlere de
Evet ...korktun muBanaydi dimi bu konfetiler :))))
Obacak ne kadar iyi niyetli düşünceli minnoşuzEvet ...korktun mu
Ödün şey etsin diye patlattıydim
Ya kuzum göndereyim sana gerçektenSürk mü o bak canım çekiyor zatiii goymus bu da buraya triplim yapma bana bunu
Bu deniz varya bu denizzzzbir gün geçiremez bensizzzzz bana bulaşmadan uyursaaaaaa babaannesi girer uykusunaaaa
Canım keşke gerçekten de hazırlayabilsem sizlere genelde kahvaltımız hep bu tarzdır çeşit olarakHayaller hayatlar
Allah rahmet eylesin canım
Bu akşam da bulaşayım bakayım,belki babannem girer rüyama gerçekten,çok özledim onu kıııız,öööyle böyle değil
İnşallah bizim torunlarımız da bizi bu kadar sever
Hayırdır canım neyi var çok geçmiş olsunOglumu kontrole getirdim,sıra bekliyoruz kızlar görüşürüz
Biz takılıyoruz arada böyle sevdiğimizden küsüyoruz birbirimize
Sağol canım,sinüzit tedavisi görüyordu,kontrolde birşeyi kalmamış dedi doktor,şükür...Ya kuzum göndereyim sana gerçekten
Canım keşke gerçekten de hazırlayabilsem sizlere genelde kahvaltımız hep bu tarzdır çeşit olarak
Hayırdır canım neyi var çok geçmiş olsun
Tünaydın ,sensin şekerGünaydınlar şekerler
Ahahahhajaha tamam denize hayırlı kazanç triplime bol bol sağlık asminime ve bana hayırlı evlat veee bütün herkese hayırlı kazanç bol bereketli bolca sağlık huzur mutluluk nasip etsin AllahHahhahhaa,şükürsüzlük olmasın,evim var çok şükür,ama bir evi çok beğendim,başka bölgede,bu evim yazın süper,ama kışları bu bölge palandökeni aratmıyor
Araba da eşimin birkaç yıl önce yaptığı kazadan çok korktuğum için,sıraya bile koymuyorum.Çocukların zaten en masraflı zamanları,onların eğitimi en önemlisi.
O yüzden münkünse hayırlı bol kazanç bölümüne yoğunlaş benim için
Bana miEvet ...korktun mu
Ödün şey etsin diye patlattıydim
Tünaydın canım,hoşgeldinGünaydın obamın güzel taş hatunları
Sağol kuzum yapcam bende ondan da bir türlü vakit olmadıYa kuzum göndereyim sana gerçekten
Canım keşke gerçekten de hazırlayabilsem sizlere genelde kahvaltımız hep bu tarzdır çeşit olarak
Hayırdır canım neyi var çok geçmiş olsun
Aynen yoksa denizim benimMutlaka yani arada böyle tatlı atışmalar olacak
Tünaydın canımGünaydın canlarımın icleriiiii
Sağol canım,sinüzit tedavisi görüyordu,kontrolde birşeyi kalmamış dedi doktor,şükür...
Tünaydın ,sensin şeker
Aynen yoksa denizim benim
Aksini iddia eden mi var yoksaGözün aydın olsun denizcim,bak bişeyciği kalmamış:))
Şekerim demi
Evettt yaaaaa
Aksini iddia eden mi var yoksa
Selam tüm güzellere ayrıca
He yani ,her türlü öğretiriz varsaCanına susar sadece
Selam olsun eyyyyy güzellik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?