Yafrukurtlar toplanıyor :)))

20 Günde 11 çokmuş gerçekten :/ Önceden verdiysen demek ki tekrar verebilirsin canım.
Verdim canım evet bu ara çok ilaç da içtim bir anda da yemeye başlayınca kötü oldum 1 aydır fenalardayım ama spora başladım yarından sonra da sağlıklı beslenme inşallah

Bebeğim sana çoktan ettim zaten Allah evlatlarına eşine sana sağlık uzun ömür helalinden bereketli para hayırlı iş versin inşallah Allah kimseye muhtaç etmesin darda zorda yolda bırakmasın hepimizi
Aminn canim Allah razi olsun senden bu nasıl güzel bir duadir♥♥♥
Rabbim tez vakitte hayırlısı ile bebis nasip etsin inşallah inşallah inşallah

Verdim canım evet bu ara çok ilaç da içtim bir anda da yemeye başlayınca kötü oldum 1 aydır fenalardayım ama spora başladım yarından sonra da sağlıklı beslenme inşallah
Çok çok geçmiş olsun meleğim
İnşallah en kisa zamanda sağlığına istediğin kiloya ulaşırsin

Çok çok geçmiş olsun meleğim
İnşallah en kisa zamanda sağlığına istediğin kiloya ulaşırsin

Yaparsın sen meleğim,üzülme,dirayetlisin maşallah,bir kere başaran yine başarır

Hayırlı olsun canım :) Göremedim dedim noldu bu kıza,iyi ki sevmiş,sevmese daha zor :)
Ama eve ağlayarak geliyor; (
Kreste nelere dikkat etmeliyim onu bile bilmiyorum en yakinda devlet kresi var oraya verdim ozeller cokk uzak bişey olduğunda gideyim kolayca diye düşündüm
Okulda kızların/erkeklerin wcleri ayri,,bir öğretmen ve bir stajyer var
Temizliği iyi gibi geldi
Ilgileri de şimdilik iyi görünüyor
Öğretmene ne sorsam hemen dönüş yapıyor bana,oglumjn siniftaki resmini atıyor
Kamera varmi sormadım hiç
Kendimiz götürüyorz ama kapida bir saat dil döküyoruz ikna etmek için, acaba servise mi versem herkes gidiyor der daha mi kolay olur
Oyy oyy valla pek zormuş
Allah çalışan annelere güç versin

Canim cok tesekkur ederim♥
Cok yoğunum
Oğlum okul diye tutturdu dün krese başladık
Onun telaşı var
Gidiyoruz bakalım yarım gün
Çok Sevdi eve getiremiyoruz :)
maşallah kuzuya ya ohhh ne güzel de sevmiş maşallah
Hayırlı olsun canım

Benim 2 yeğenim başladı bu yıl. İkisi de Devlet anaokuluna gidiyor,kardeşlerim çok memnun :) Zamanla oturur canım.daha yenisiniz .

maşallah kuzuya ya ohhh ne güzel de sevmiş maşallah
Hayırlı olsun canım
Sağol canım♥♥
Öğretmeni en kolay öğrencim dedi bana
Zaten cok girişken hevesli dilli benim oğlum
Ama triblim bana cok zor geldi ağla ağla
Sanki çocuğumu terketmis gibi hissediyorum
Herkes mi böyle hissediyor bende mi var sorjn bilemedim eğer

Benim 2 yeğenim başladı bu yıl. İkisi de Devlet anaokuluna gidiyor,kardeşlerim çok memnun :) Zamanla oturur canım.daha yenisiniz .
Herkes özel e yolla dedi ama en çok haberlerde izlediğim şeyler de hep özellerde valla ne zormuş okul seçmek
Etrafimda da krese yollayan cok az var onlarda biri isyerinin kresi biri de kuran kursuna yolluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…