Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Günaydınlar şekerler mapısatn çıktım geyikten gittim
Hoşgeldin abla hergün geldik biz mahpisa ama almadılar içeri görüş yok dediler sigara atlet dolma verelim dedik geldi mi sana yoksa kendisimi yedi o pala dayi onları

Hoşgeldin abla hergün geldik biz mahpisa ama almadılar içeri görüş yok dediler sigara atlet dolma verelim dedik geldi mi sana yoksa kendisimi yedi o pala dayi onları

Hoş gördüm sağol,aldım sarmaları donları teşekkürler, görüş vermediler bu sefer dava açacam hemmm pala dayı değil corc o corc

Hoş gördüm sağol,aldım sarmaları donları teşekkürler, görüş vermediler bu sefer dava açacam hemmm pala dayı değil corc o corc
Ahahahaha açalım hep beraber davayı bende dedim pala dayi yedi galiba güzel dolma görünce denizle beraber sardık bak yine iyisin :))) yok yok o pala dayi pala

Ahahahaha açalım hep beraber davayı bende dedim pala dayi yedi galiba güzel dolma görünce denizle beraber sardık bak yine iyisin :))) yok yok o pala dayi pala

Bakkk pala deme ona yoksa çok alınıyor küsüyor bide sarmaları berabercene yidikkkk

Hoşgeldin ablam pek uzun sürdü ama cok güldürdünüz valla yorumlara bittim:))
Ben bişey getiremedim hepsini yolda Akaba yedi Triplimelek Megi ile:))

Hoş gördüm sağol,yorumlar süperde gidenlerde cabası,zaten ya geyik ya bdv yada siyasetten gidiyorum

Bakkk pala deme ona yoksa çok alınıyor küsüyor bide sarmaları berabercene yidikkkk

Hoş gördüm sağol,yorumlar süperde gidenlerde cabası,zaten ya geyik ya bdv yada siyasetten gidiyorum
Olmaz onun adı pala dayi bundan sonra

Daha iyiyim şükür canm ama bu kezde terliyorum devamlı
Bi kaç güne anlatırım inşallah tamamen
Sırtına havlu koy yemeğini yemeden durma ilaçlarını kullan evelallah kaldırır seni ayağa terle atıyorsun işte penisilin etkisidir o daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…