- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.281
Hoşgeldin abla hergün geldik biz mahpisa ama almadılar içeri görüş yok dediler sigara atlet dolma verelim dedik geldi mi sana yoksa kendisimi yedi o pala dayi onlarıGünaydınlar şekerler mapısatn çıktım geyikten gittim
Hoşgeldin abla hergün geldik biz mahpisa ama almadılar içeri görüş yok dediler sigara atlet dolma verelim dedik geldi mi sana yoksa kendisimi yedi o pala dayi onları
Ahahahaha açalım hep beraber davayı bende dedim pala dayi yedi galiba güzel dolma görünce denizle beraber sardık bak yine iyisin :))) yok yok o pala dayi palaHoş gördüm sağol,aldım sarmaları donları teşekkürler,görüş vermediler bu sefer dava açacam hemmm pala dayı değil corc o corc
Hoşgeldin ablam pek uzun sürdü ama cok güldürdünüz valla yorumlara bittim:))Günaydınlar şekerler mapısatn çıktım geyikten gittim
Yat kız ben izin verdim iji saat daha uyu:)Offfff anneee beş dakka daha
Canimmm nasıl oldun iyisin az dahaHoşgeldin ablam pek uzun sürdü ama cok güldürdünüz valla yorumlara bittim:))
Ben bişey getiremedim hepsini yoldaAkaba yedi Triplimelek Megi ile:))
Yat kız ben izin verdim iji saat daha uyu:)
Ahahahaha açalım hep beraber davayı bende dedim pala dayi yedi galiba güzel dolma görünce denizle beraber sardık bak yine iyisin :))) yok yok o pala dayi pala
Hoşgeldin ablam pek uzun sürdü ama cok güldürdünüz valla yorumlara bittim:))
Ben bişey getiremedim hepsini yoldaAkaba yedi Triplimelek Megi ile:))
Olmaz onun adı pala dayi bundan sonraBakkk pala deme ona yoksa çok alınıyor küsüyor bidesarmaları berabercene yidikkkk
Hoş gördüm sağol,yorumlar süperde gidenlerde cabası,zaten ya geyik ya bdv yada siyasetten gidiyorum
Olmaz onun adı pala dayi bundan sonra
Ya ben pala diycem mm bananeeeeeeHayırrrrrrr corc o corccccccc pala dersen yakarımmmm burayı
İnatciyimdir o dayağı yerim istediğimi de derim
PALA DAYIIII dedim isteeeKafana kafana furacammm inatçıııı seni,diyemezsinnnn noktaaaaa.......
Abla sen inatçı ben inatçı yapacak şey sen corc de ben pala dayiCORCCCC dedimm işte
Daha iyiyim şükür canm ama bu kezde terliyorum devamlıCanimmm nasıl oldun iyisin az daha
Olsun artık ablam geldin yaBakkk pala deme ona yoksa çok alınıyor küsüyor bidesarmaları berabercene yidikkkk
Hoş gördüm sağol,yorumlar süperde gidenlerde cabası,zaten ya geyik ya bdv yada siyasetten gidiyorum
Sırtına havlu koy yemeğini yemeden durma ilaçlarını kullan evelallah kaldırır seni ayağa terle atıyorsun işte penisilin etkisidir o daha iyiDaha iyiyim şükür canm ama bu kezde terliyorum devamlı
Bi kaç güne anlatırım inşallah tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?