- 20 Mart 2008
- 142.118
- 214.313
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.301
Abla sen inatçı ben inatçı yapacak şey sen corc de ben pala dayi
Olsun artık ablam geldin ya
Olmaz pala dayiCıkkkss olmaz corc emmi kk'nın sembolü olmuş hemdeNevreste huuuuuu sen söyle annem bu zatın ismini yoksa kavga çıkacak burada
Daha iyiyim şükür canm ama bu kezde terliyorum devamlı
Bi kaç güne anlatırım inşallah tamamen
Popom acıyor ama hala:))aksam gene gidicem iğneye ben antibiyotik yazdı sandım meğer günde 1 igneymisSırtına havlu koy yemeğini yemeden durma ilaçlarını kullan evelallah kaldırır seni ayağa terle atıyorsun işte penisilin etkisidir o daha iyi
Sağol inşallah bademcik kulak iltihabı ablamHayırdır ne oldu geçmiş olsun.
Ahahahahha hastanede vurulan mutlaka penisilini vurulduktan sonra ovalayin ki acısı geçsin bol bol ovalayin gün içinde ben neler çektim neler hala cekiyorumPopom acıyor ama hala:))aksam gene gidicem iğneye ben antibiyotik yazdı sandım meğer günde 1 igneymis
Sana da tekrar geçmiş olsun canim bi da hasta olmayalim yaaAhahahahha hastanede vurulan mutlaka penisilini vurulduktan sonra ovalayin ki acısı geçsin bol bol ovalayin gün içinde ben neler çektim neler hala cekiyorum
Sağol inşallah bademcik kulak iltihabı ablam
Ben yaklaşık 20 yıldır çekiyorum yaa aldirinca gerçekten iyi oluyor mu yani bi daha Boğazlar sismiyormuBademciği iyi bilirim sonra alınınca rahatladım resmen.
Hastalıktan çok iğneden çektim bir de yagliydi benim iğneler mahvediyordu beni hemde günde iki vurulmuştum 20 lik disin yeri geçtı iğnenin yeri geçmediSana da tekrar geçmiş olsun canim bi da hasta olmayalim yaa
Hele iğne(
Ben yaklaşık 20 yıldır çekiyorum yaa aldirinca gerçekten iyi oluyor mu yani bi daha Boğazlar sismiyormu
20lik diş fenaHastalıktan çok iğneden çektim bir de yagliydi benim iğneler mahvediyordu beni hemde günde iki vurulmuştum 20 lik disin yeri geçtı iğnenin yeri geçmedisağol kuzum
Benim dimi o teşekkür ederimGünaydın obanin güzel hatunlari❤❤❤
Benimde şu an öyle agzimin içindeler resmen su icemiyorum yemej zaten yokBenim 43 yıl filan oldu herhalde alınalı,bende iyi oldu şişme yok denecek kadar oluyor ama yutkunmada oluyor biraz..
Bademcik varken yemek yiyemiyordum mesela yutamıyordum..
Günaydın obanin güzel hatunlari❤❤❤
Amin kuzum kulak ağrısını da bilirim zor olur çok Allah cektirmesin20lik diş fena
Benim de birisinin kökü duruyor doktor almadi alırsa tehlikeliymis sinirlerdeymis
Yüzüm felç olabilirmis
Rabbim cektirmesin kulak ve dis ağrısı hepsinden beter
Günaydın madamGünaydın obanin güzel hatunlari❤❤❤
Benimde şu an öyle agzimin içindeler resmen su icemiyorum yemej zaten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?