- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.781
HiçTuhhh kız denizzzz bak kız ne almış sana ayıp yaaa
Gördün mü hoop terk et mekanıHayır anlamiyorda dediğimi tek dediğim kız limonlu doldurma kızı galiba bundan yedim bende bani
Kader arkadaşım benim:))Ahahaha aynı ben valla girip çıkıyorum cevapta vermiyorum çoğuna ama yine Banı yiyorum
Bende konu dışı ban yiyim bi kere:)))Ben konu dışı polemiğe girdim. Hakettim
İnşallah yaa:))
Ya bide en çok neye uyuz oluyorum biliyonmu
Bişey oluyor benim bi işim var ve işi yapan erkek e görevi gereği yapıyor işimi cikip geliyorum (banka,ptt,market gibi))
Ki ben acayip somurtkan biriyim kimseye nasılsın demem selam vetmem dümdüz işim bu der geçerim
Sonra eğer o görevli erkekse yandim :) eşi beni heryerden araştırıyor
Yahu bir kelam etmemisim adamla ,yüzünü bile bilmem valla bi hocaya gidem diyom sırf bu saçmalıklar yüzünden
O neymiş öyleİnşallah yaa:))
Ya bide en çok neye uyuz oluyorum biliyonmu
Bişey oluyor benim bi işim var ve işi yapan erkek e görevi gereği yapıyor işimi cikip geliyorum (banka,ptt,market gibi))
Ki ben acayip somurtkan biriyim kimseye nasılsın demem selam vetmem dümdüz işim bu der geçerim
Sonra eğer o görevli erkekse yandim :) eşi beni heryerden araştırıyor
Yahu bir kelam etmemisim adamla ,yüzünü bile bilmem valla bi hocaya gidem diyom sırf bu saçmalıklar yüzünden
Senin de mübarek olsun canımBu arada bugün kandil. Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah.
Vallahi geçen konusu vardı okudum okudum çıktım dedim şimdi gerek yok takım var burası var yicez Banı giren çoğu kişide ban yedi hemdeGördün mü hoop terk et mekanı
Hemde nasil konu dışı yedim işte geyik yaptım bende ondanKader arkadaşım benim:))
Bende konu dışı ban yiyim bi kere:)))
Allah razı olsun canım seninde mübarek olsun inşallah Allah dualarımızı kabul etsinBu arada bugün kandil. Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah.
Çarşamba günüya 12yi geçti kutlayım dedim bendeSenin de mübarek olsun canımben yarın gece sanıyordum
Zaten ban kokusu yayılıyor etrafaVallahi geçen konusu vardı okudum okudum çıktım dedim şimdi gerek yok takım var burası var yicez Banı giren çoğu kişide ban yedi hemde
29u 30a bağlayan gece sanıyordum yaniÇarşamba günüya 12yi geçti kutlayım dedim bende
Valla yaaa alıp alıp götürüyor vallahiZaten ban kokusu yayılıyor etrafa
Valla bak:)anam sendeki şansa bak yaaaaa yok artık vallahi aman yerin kulağı var o kelimeyi kullanma anacim
Valla güzelim desem değil yani cidden bakımsız biriyimO neymiş öyleişleri mi yok milletin ?
29 u kandil olmuyor mu o zamn? Ben mi yanlış biliyorum acaba29u 30a bağlayan gece sanıyordum yani
AhahaValla yaaa alıp alıp götürüyor vallahi
Yok canım,iddia etmem. Ben öyle okumuştum29 u kandil olmuyor mu o zamn? Ben mi yanlış biliyorum acaba
Delirmiş millet yahu.ne ayıpValla bak:)
Bizim eve cok yakin market var
Küçük market ama biz köylü usûl bakkal diyoruZ
Bi kere benim 2 lira borcum kaldi ertesi gün götürdüm başkası varmış
Abla diğer arkadasa ver diyo
Ben diyorum sizden almadimmi zaten diğeri kim?
Meğer yıllardır iki kişi varmış bilmiyorum inan hiç bakmam konusmam:)
Valla güzelim desem değil yani cidden bakımsız biriyim
Selam yok bişey yok
Veznedarin eşi beni araştırıyor
Ahahahahha ay öldüm gülmekten yaaaa manyak mı o kadinValla bak:)
Bizim eve cok yakin market var
Küçük market ama biz köylü usûl bakkal diyoruZ
Bi kere benim 2 lira borcum kaldi ertesi gün götürdüm başkası varmış
Abla diğer arkadasa ver diyo
Ben diyorum sizden almadimmi zaten diğeri kim?
Meğer yıllardır iki kişi varmış bilmiyorum inan hiç bakmam konusmam:)
Valla güzelim desem değil yani cidden bakımsız biriyim
Selam yok bişey yok
Veznedarin eşi beni araştırıyor
Geyik yapacak arkadaşım bilem yokHemde nasil konu dışı yedim işte geyik yaptım bende ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?