- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.821
Boğarım öyle kadını vallaAhahahahah ay üstüme iyilik sağlık vallahi ortalıkta adam kıtlığı var ya onun mükemmel kocası eve gelecek çünkü zihniyeti bozuk evde karısının arkadaşını görüp tövbe estağfurullah yaaaa deli mi ne
Hayır bide salakça adamın kolunu cimdirmek ne ya benim kocam kaç kadinla karşılaşıyor günde gece arayanda var gündüz arayanda biri bornozla çıkmış karşısına biri sutyenini unutmuş odada vallahi aklımdan geçmez benim adam gelip anlatıyor gülmekten yarılıyorum utancımdan öldüm sibel bunlar ne biçim insan diye ama millet adama tasma takip dolastiracak yakindirHem kendini hem kocasını rezil etmiş
He ya valla sanki alcam kocisini elinden tövbe tövbeAhahahahah ay üstüme iyilik sağlık vallahi ortalıkta adam kıtlığı var ya onun mükemmel kocası eve gelecek çünkü zihniyeti bozuk evde karısının arkadaşını görüp tövbe estağfurullah yaaaa deli mi ne
Şanssızsın çok demek :/Sağol canim:)
Heh ayni onlardan bak benimkiler de:))
Hatta takıntı oldu resmen bişey alcam mağazada görevli erkekse ya almıyorum ya da esim varsa beden falan ona sorduruyorum:)
Anlaştık dünürüm:))
Eger ki öyle vallaHayır bide salakça adamın kolunu cimdirmek ne ya benim kocam kaç kadinla karşılaşıyor günde gece arayanda var gündüz arayanda biri bornozla çıkmış karşısına biri sutyenini unutmuş odada vallahi aklımdan geçmez benim adam gelip anlatıyor gülmekten yarılıyorum utancımdan öldüm sibel bunlar ne biçim insan diye ama millet adama tasma takip dolastiracak yakindir
En nefretlik insan tipi vardiya instada kocama dokunma vallahi o kafadan bunlar daSağol canim:)
Heh ayni onlardan bak benimkiler de:))
Hatta takıntı oldu resmen bişey alcam mağazada görevli erkekse ya almıyorum ya da esim varsa beden falan ona sorduruyorum:)
Anlaştık dünürüm:))
Öyleleri daha çok aldatıyor ama. Baskı yapınca adam başka güller koklamak istiyorHayır bide salakça adamın kolunu cimdirmek ne ya benim kocam kaç kadinla karşılaşıyor günde gece arayanda var gündüz arayanda biri bornozla çıkmış karşısına biri sutyenini unutmuş odada vallahi aklımdan geçmez benim adam gelip anlatıyor gülmekten yarılıyorum utancımdan öldüm sibel bunlar ne biçim insan diye ama millet adama tasma takip dolastiracak yakindir
Bende yaparım valla en tahammül edemediğim şey oBoğarım öyle kadını vallaedepsiz
Ben çok özenirim şöyle güzel giyinmiş kadınlara makyajını yapmış falanŞanssızsın çok demek :/
Aynen canım. Kim ki o yani ? Ay bak sinirlendimBende yaparım valla en tahammül edemediğim şey o
Allah içlerine vermesin,amiinBen çok özenirim şöyle güzel giyinmiş kadınlara makyajını yapmış falan
Hatta eşime derim bak ne guzel diye:))
Aldatcak insan her türlü yapar yani
Tamam da arkadaş bu adam bana bunu yaparsa ben daha ne diyim kocam mi diyim daha defol git derim en fazla bi giden 5 yılıma acırım o kadar daha da başka bişeye acımam hatta erken gördüm yüzünü diye sevinirim daha zorla tutamam ya adami elimdeEger ki öyle valla
Koca diye diye zor bulmuşlar heralde herkes kapabilir mi diyorlar:)
Ama öyle eşim beni öylesine boğsa hadi by by derimÖyleleri daha çok aldatıyor ama. Baskı yapınca adam başka güller koklamak istiyor
Benim bir akrabam yaptı işte valla hemde çok yakınım gelin hanım 20 yıl dırdır etti anasını babasını kardeşlerini istemedi kendisi sülalesine evini açtı en son adam gitti başkasına şimdi manyak yeni akıllanmis kocam da kocam kaynanam görümcem kaybım diye dolaşıyor etraftaÖyleleri daha çok aldatıyor ama. Baskı yapınca adam başka güller koklamak istiyor
Yok .herşey dozunda tabii,kimse adam ya da kadınların üstüne zorla atlamıyorAma öyle eşim beni öylesine boğsa hadi by by derim
Kadinken o kadar kiskanilmayi kisitlanmayi sevmem
Nerde ne yapacağını bilmeyen evlenmesin :)
Eee etme bulma dünyasıBenim bir akrabam yaptı işte valla hemde çok yakınım gelin hanım 20 yıl dırdır etti anasını babasını kardeşlerini istemedi kendisi sülalesine evini açtı en son adam gitti başkasına şimdi manyak yeni akıllanmis kocam da kocam kaynanam görümcem kaybım diye dolaşıyor etrafta
Bende bakarım vallahi hatta kocamda bakar yanımda hayır napiyim göze yasak mı var hatta güler bazen bana sen niye kiskanmiyorsun diye derim kafanı kırarım hele bir yappppBen çok özenirim şöyle güzel giyinmiş kadınlara makyajını yapmış falan
Hatta eşime derim bak ne guzel diye:))
Aldatcak insan her türlü yapar yani
Ya bak burası mi değişik ben demi sorun bilmiyorum canimTamam da arkadaş bu adam bana bunu yaparsa ben daha ne diyim kocam mi diyim daha defol git derim en fazla bi giden 5 yılıma acırım o kadar daha da başka bişeye acımam hatta erken gördüm yüzünü diye sevinirim daha zorla tutamam ya adami elimde
Bizde öyle diyoruz ki doğrusu adamdan yanayım söyledim de boşancak şimdi beni bu hale o getirdi diyorEee etme bulma dünyasıgeçmiş olsun artık
Ben göstermem,bakarsa da gözlerini avuç içine veririm. NetBende bakarım vallahi hatta kocamda bakar yanımda hayır napiyim göze yasak mı var hatta güler bazen bana sen niye kiskanmiyorsun diye derim kafanı kırarım hele bir yappppkorkuyor benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?