- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #57.801
Ahahahaha kız takip etmesin bizi bak yapar da haaaAhahakelepçe sesleri geliyor ortalık kızışınca sonra tek tek grilik çöküyor
Kız beni çağır gelirim ben beraber girelim bari mapis damına hem yalnız sıkılmam seninkilerle oynar vakit geciririz
Yok yea .bulaşmıyoz biz kimseyeAhahahaha kız takip etmesin bizi bak yapar da haaa
Benim eşimin de valla çoktur konuştuğu iş anlattığı kadınlarDelirmiş millet yahu.ne ayıp
Kız böyle vok komik de yaşayınca insan sinir oluyor:))Ahahahahha ay öldüm gülmekten yaaaa manyak mı o kadin
Olur canım:)) ama ne yazacagimi söyle bana rezil olurum oralarda ban yemek istedim diye sacmalarim:))))))))Kız beni çağır gelirim ben beraber girelim bari mapis damına hem yalnız sıkılmam seninkilerle oynar vakit geciririz
BDV'den uzak duralımBen de bulasmamistim ama
Hiç bu kadar saçma insanlar görmemiştim,Allah yardımcın olsun canımBenim eşimin de valla çoktur konuştuğu iş anlattığı kadınlar
Hatta çoğu da taş yani:))
Bi kere arastirmafim ben bu kim acaba diye
Sorun bende mi ki:))
Kız böyle vok komik de yaşayınca insan sinir oluyor:))
Zaten çantayla beni dövecek yine ,ayakkabı topuğuyla da kafamı delerbunları ben alıyım nasılsa deniz yok takımmis hem
Bilirim canım bilirim daha dün markete girdik esimle ekmek aliyoruz önümde bir çift kasiyer kız abla bulaşık süngeri 8 tane 5 lira dedi eşi galiba tamam koy alalım dedi diye kadın adamın kolunu cimcikliyor gidince görüşürüz diyor kapıdan çıkıyorlar hala kadın adama ben alıcam sen napiyorsun ben sana neler yapcam bak diye saydırıyor hayır adam kur mu yaptı da ortalıkta yaptığına bak manyakkk paranoyak burdan okuyorsa sesleneyim bacım yaptığın ne senin yaaa az bi sakinnBenim eşimin de valla çoktur konuştuğu iş anlattığı kadınlar
Hatta çoğu da taş yani:))
Bi kere arastirmafim ben bu kim acaba diye
Sorun bende mi ki:))
Kız böyle vok komik de yaşayınca insan sinir oluyor:))
Zaten çantayla beni dövecek yine ,ayakkabı topuğuyla da kafamı deler
Hem kendini hem kocasını rezil etmişBilirim canım bilirim daha dün markete girdik esimle ekmek aliyoruz önümde bir çift kasiyer kız abla bulaşık süngeri 8 tane 5 lira dedi eşi galiba tamam koy alalım dedi diye kadın adamın kolunu cimcikliyor gidince görüşürüz diyor kapıdan çıkıyorlar hala kadın adama ben alıcam sen napiyorsun ben sana neler yapcam bak diye saydırıyor hayır adam kur mu yaptı da ortalıkta yaptığına bak manyakkk paranoyak burdan okuyorsa sesleneyim bacım yaptığın ne senin yaaa az bi sakinn
İçinden ne geçiyorsa soyle valla ban yiceksek tam yiyelimOlur canım:)) ama ne yazacagimi söyle bana rezil olurum oralarda ban yemek istedim diye sacmalarim:))))))))
Ahahahahah ay üstüme iyilik sağlık vallahi ortalıkta adam kıtlığı var ya onun mükemmel kocası eve gelecek çünkü zihniyeti bozuk evde karısının arkadaşını görüp tövbe estağfurullah yaaaa deli mi neBi keresinde arkadasa kahve içmeye gittim
Eşi geldi bişey alacakmis evden
Kadın nasil panik ay esim geldi napsakkk tüh aramadi da
Noluyoruz dedim
Ee sen varsın diyo:)
Yicem ya adami koca görmemişim
Adam kapida çıkamıyorum da :)
Yatak odasında bekledim adam eşya alıp gidene kadar
Daha konusmadm kızla
Ben bişey yapamdim neden darildi diyormus:)
Neyse ver kapifan madem veya adam girsin alsin dimi ama yok
Sağol canim:)Hiç bu kadar saçma insanlar görmemiştim,Allah yardımcın olsun canım
Heh ayni onlardan bak benimkiler de:))Bilirim canım bilirim daha dün markete girdik esimle ekmek aliyoruz önümde bir çift kasiyer kız abla bulaşık süngeri 8 tane 5 lira dedi eşi galiba tamam koy alalım dedi diye kadın adamın kolunu cimcikliyor gidince görüşürüz diyor kapıdan çıkıyorlar hala kadın adama ben alıcam sen napiyorsun ben sana neler yapcam bak diye saydırıyor hayır adam kur mu yaptı da ortalıkta yaptığına bak manyakkk paranoyak burdan okuyorsa sesleneyim bacım yaptığın ne senin yaaa az bi sakinn
Anlaştık dünürüm:))İçinden ne geçiyorsa soyle valla ban yiceksek tam yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?