- 19 Ağustos 2017
- 6.479
- 39.403
- 548
- 34
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #58.641
:)Buralardayım canım :)
Dün göremedim seni,sonra eşin evdedir dedim. :)
Nazar değer diye korkuyomOo çok işimiz vaar çookama ifşa olduk meg yaa bıyık filan takaydık bari
Evet dün evdeydi cuma günleri tatil günü biraz da keyifsizdim şimdi iyiyim kendimi toparladım baya şükürler olsun :)Dün göremedim seni,sonra eşin evdedir dedim. :)
Seni itmem de onu itmeyeceğime garanti veremem didimİş birliği yap bari
İyi ol canım inshallah ❤ hep öyle keyifsizim,kafam dağılıyor buraya gelince :)Evet dün evdeydi cuma günleri tatil günü biraz da keyifsizdim şimdi iyiyim kendimi toparladım baya şükürler olsun :)
Onu itersen seninle barışabilirizSeni itmem de onu itmeyeceğime garanti veremem didim
Ama yapmam düşündüm de şimdi
Aynen iyi geliyor bana da ama ben baya kötüydüm sürekli ağladım boğazım düğüm düğümdü hep, durdurmadim kendimi bı türlü. Ama şimdi geçti elhamdülillah :) amin akabam Allah razı olsun❤İyi ol canım inshallah ❤ hep öyle keyifsizim,kafam dağılıyor buraya gelince :)
Herkesin derdi içinde işteAynen iyi geliyor bana da ama ben baya kötüydüm sürekli ağladım boğazım düğüm düğümdü hep, durdurmadim kendimi bı türlü. Ama şimdi geçti elhamdülillah :) amin akabam Allah razı olsun❤
Amin canım benim sana da inşallah ❤Herkesin derdi içinde iştekıyamam ya ,Allah ferahlık versin içine canım
Kızaran yanaklarını ısırırım :))Amiiiin
O zaman daha çok kızarırımKızaran yanaklarını ısırırım :))
Çok tatlı gözüktüler gözüme neyse isirmiyim o zaman :))O zaman daha çok kızarırım
Çok tatlı gözüktüler gözüme neyse isirmiyim o zaman :))
Oy oy oy seviyorum seniii ❤tamam,bir daha ki sefere
Bende seni seviyorum canım ❤ :*Oy oy oy seviyorum seniii ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?