• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Eki Görüntüle 2073997

Sucukçunuz geldiii hanımmmm hadi buyrun soğutmayın havalar soğuk içiniz ısınsın M M e g Triplimelek Megi Triplimelek Megi Eva Eva @Pamuklarperisi @HanimKelesimiGetir @minik meleklerim @DenizinYosunKokusu (hatırlayamadıklarım kusuruma bakmasın yeniyim daha)
Kaçırmışım sucuk ziyafetini ama olsun ellerine sağlık canım

Sağol canım bir tek de sen düşünmüşsün :KK43:
Neyse....

Çok kötüyüm canım gitgide de fena oluyorum dinlenemiyorum öyle olunca daha da ilerledi :KK43:
Kıza da geçti benden :KK43: pffff öyle işte :KK43:

Son düzenleme:

Neyse....

Çok kötüyüm canım gitgide de fena oluyorum dinlenemiyorum öyle olunca daha da ilerledi :KK43:
Kuzum ne oldu hayirdir:cry:

Üşüttüm sanırım yaa ne içtiysem fayda yok basta önemsemedim. Şimdi de acısı çıkıyor :KK43: kızda oldu o olmasaydı yaaaa :KK43: canım sıkıldı.
Geçmiş olsun kuzum doktora gittinmi bu dönemde olan hastalık biraz uzun sürüyor ben neler çektim Faranjit ten

Neyse....

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun kuzum doktora gittinmi bu dönemde olan hastalık biraz uzun sürüyor ben neler çektim Faranjit ten
Teşekkur ederim. Yok canım gitmedim. Eşim yok oturduğum yerde kimse de yok ancak salı günü gidebilirim eşim olunca. O zamana iyileşirim inşallah.
İşte kızımınki ilerlemesin diye uğraşıyorum.

61.webp

Back
X