- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.541
uslu duracaksan tabisi hep severim seni de canimmm
Gel bakim yawrucum burayaTamam seslenirim tuzzuz teyzee tuzzuz teyzeciim
Artık gitmez herhaldeGel bakim yawrucum burayaal sana kek yaptım ye ama sonra uslu uslu oyna tamam mı al buda meyve suyun hadi otur ye bakalım
Deli işte yapacak bişey yok deli deliyi çeker bizde çekiyoruz giderse mahpusa ziyarete gideriz nolcekben pek güvenmiyorum ama
Deli işte yapacak bişey yok deli deliyi çeker bizde çekiyoruz giderse mahpusa ziyarete gideriz nolcekhem sevaptir
Ben de pek guvenmiyorumben pek güvenmiyorum ama
Gittim ben bir dahaki sefer beraber giderizDeli işte yapacak bişey yok deli deliyi çeker bizde çekiyoruz giderse mahpusa ziyarete gideriz nolcekhem sevaptir
Nankör ayol buAkaba dan don istemistim getirmedi usudum tas duvarlarin arasinda bana bi don oruversen tuzsuzum
Ama don getirmedin hem de giderkn dedimdi donum obada kaldi çaliya asmistim kurusun diyeNankör ayol bu
Ben hiç birşey olmayayım bir halta yaradığım yok bu ara.Tripli gadın/Akaba obabaşları
Asmin Enya/Yosunlu deniz/Duzsuz Sibıl izcibaşları
Tebrik ederim canımteşekküv edevim meleğim mucuksss
Sağolasın canımTebrik ederim canımhayırlı olsun
Sabah kahvaltıların mükemmel ama akşam yemeği de isteriz
Gardiyan vermemiştirAma don getirmedin hem de giderkn dedimdi donum obada kaldi çaliya asmistim kurusun diye
Sağolasın canımistediğiniz yemek olsun
Iyi geceler tripliİyi geceler kızlar sevgiler saygılar
Niye öyle dedin ki şimdi ?Ben hiç birşey olmayayım bir halta yaradığım yok bu ara.
Sadece yafrukurt olayım yeter bana...
Olabilir pazen don bu heryerde bulunmaz begenip kendi giymis olabilirGardiyan vermemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?