- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.561
Hemi de upuzundu,dallı güllüOlabilir pazen don bu heryerde bulunmaz begenip kendi giymis olabilir
Pek giremiyorum bu aralar eskiden çok aktifdim. Yemekler etiketler falan baya uğraşıyordum. Ama artık olmuyor pek. Koşuşturma fazlalaştı o yüzden dedim. Bir düzene girseydi hayatım rahatlayacağım.Niye öyle dedin ki şimdi ?
Iyi geceler tripli
Olabilir pazen don bu heryerde bulunmaz begenip kendi giymis olabilir
E olsun canım ,işin ,gücün var. 2 küçük çocuğun var. Çok normal aktif olamaman yani. Sen iyi ol yeterPek giremiyorum bu aralar eskiden çok aktifdim. Yemekler etiketler falan baya uğraşıyordum. Ama artık olmuyor pek. Koşuşturma fazlalaştı o yüzden dedim. Bir düzene girseydi hayatım rahatlayacağım.
Çok teşekkür ederim canımE olsun canım ,işin ,gücün var. 2 küçük çocuğun var. Çok normal aktif olamaman yani. Sen iyi ol yeter
Ay canım çok sağolÇok teşekkür ederim canım
İyiki geldin obamıza can oldun
Firari yafrukurt ,mapus gülüBen de iyi ki geldim obaniza baya iyi insanim obaya faydaliyim iki uc kez odun toplayip atesi yakmisligim var o derece
Ozgur izciyim ben arada kaciyomFirari yafrukurt ,mapus gülütabii ki iyi ki geldin
Çok tatlı olduğunu da biliyorsundurBen de iyi ki geldim obaniza baya iyi insanim obaya faydaliyim iki uc kez odun toplayip atesi yakmisligim var o derece
Deniz aplan sana oyun parkı verdi,Sibel aplan da yemek,daha da BDV yokOzgur izciyim ben arada kaciyom
Çok tatlı olduğunu da biliyorsundur
Hem özgür izcileri ayular yir.kurt kaparOzgur izciyim ben arada kaciyom
Bu da bana çok iyi geldisimdi bunu duymak cok iyi geldi sen daha tatlisin triplim
Oyun parkında bizde oynayalımDeniz aplan sana oyun parkı verdi,Sibel aplan da yemek,daha da BDV yok
Hem özgür izcileri ayular yir.kurt kapar
Ben kaçıyordum sessiz sessiz:)))
Ben kaçıyordum sessiz sessiz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?