- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.701
Maydonoz suyuÖdem o ya.. Ödem söktürücü bişiler öğrenirsen bana da söyle olur mu..
Ben de hep evdeyim. Kimseleri tanımıom burda. Pazarları gezioz,o kadar.
hele bundan sonra zor çıkarım. Karda yürüyememe üstadıyım
MegimÖzüm benim canım benim
Kaytaz böreğini çok merak ediyorumKeşke gelseniz megimle
Çok güzel yerler var gerçekten
tamamdırMaydonoz suyu
Vica edevim tatlım :)tamamdırTeşekkküvler
Maydonoz kürü yaptım ilaç kullandım halâ aynıyımÖdem o ya.. Ödem söktürücü bişiler öğrenirsen bana da söyle olur mu..
Ben de hep evdeyim. Kimseleri tanımıom burda. Pazarları gezioz,o kadar.
hele bundan sonra zor çıkarım. Karda yürüyememe üstadıyım
Ben gittimdi Alaska'ya.bende var
Maydonoz kürü yaptım ilaç kullandım halâ aynıyım
Canım sen biliyorsun en son 55 kiloya düştüm ben. Şuan 70 olmak üzereyim
Yemelerim o kadar arttı ki gece bile yiyorum
Tutamıyorum kendimi ağlayarak yiyorum mıtsuzum ben böyle olmak istemiyorum. Ben böyle biri değilim
Kilo aldıkça dibe çöküyorum
Bak verdiğimde nasıl da mutluydum eşim bile diyordu sana çok iyi geldi bu durum diye....
Ama şimdi suratı asık sürekli kötüyü düşünen herşeyi eşine bağlayan tartışma yaratan bir tip oldum. Ben böyle biri değilim sen çok iyi biliyorsun.
Ben gittimdi Alaska'ya.bende var
Bizde en çok biberli ekmek, içli köfte, künefe, döneri ve tepsi kebabı dahaaa cook var tabikide bunlar meşhur canım mezelerimizde var enn leziz olanlarKaytaz böreğini çok merak ediyorumyemekler aynı Arap yemekleri gibi
Buradaki yemeklerle aynı hemen hemen canım :) inshallah nasip olur bir gün gelmekBizde en çok biberli ekmek, içli köfte, künefe, döneri ve tepsi kebabı dahaaa cook var tabikide bunlar meşhur canım mezelerimizde var enn leziz olanlar
Tabii si sizin Alaska'yaÖzüm bir süreç bu. Geçici hafif doz depresyon. Mevsim geçişlerinde sıkça olur.
Yeme olayına gelince ben de sıkıntıdan gidip gelip atıştırıyorum. Kilolar kiracı canım. Kalıcı değil.. Alırsın verirsin. Takma kafanı nolur ya
AA bizim Alaska'ya mı geldindi:))
13 kilo aldığım kiracım varÖzüm bir süreç bu. Geçici hafif doz depresyon. Mevsim geçişlerinde sıkça olur.
Yeme olayına gelince ben de sıkıntıdan gidip gelip atıştırıyorum. Kilolar kiracı canım. Kalıcı değil.. Alırsın verirsin. Takma kafanı nolur ya
AA bizim Alaska'ya mı geldindi:))
Moralle de çok ilgili kilo olayı. Mutsuz oldukça kilo alıyorum mesela ben. Ki çok az yerim. İnshallah düzelir canım yakındaMaydonoz kürü yaptım ilaç kullandım halâ aynıyım
Canım sen biliyorsun en son 55 kiloya düştüm ben. Şuan 70 olmak üzereyim
Yemelerim o kadar arttı ki gece bile yiyorum
Tutamıyorum kendimi ağlayarak yiyorum mıtsuzum ben böyle olmak istemiyorum. Ben böyle biri değilim
Kilo aldıkça dibe çöküyorum
Bak verdiğimde nasıl da mutluydum eşim bile diyordu sana çok iyi geldi bu durum diye....
Ama şimdi suratı asık sürekli kötüyü düşünen herşeyi eşine bağlayan tartışma yaratan bir tip oldum. Ben böyle biri değilim sen çok iyi biliyorsun.
İnşallah canım teşekkür ederimMoralle de çok ilgili kilo olayı. Mutsuz oldukça kilo alıyorum mesela ben. Ki çok az yerim. İnshallah düzelir canım yakında
Çini tükanları çok güzeldi
Rica ederim canımİnşallah canım teşekkür ederim
Bende gelecem
Rica ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?