- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #59.741
İyidir cicim sen nassın ? Uyumadın mı hala sen ? :)
İyiyiz Allaha şükür.
Çok şükür canım uyku moduma geçicem ben birazdan
Deprozyon bizim işimizİyiyiz Allaha şükür.
Bu halini hatırını sorduğun üç kişinin pek çok ortak noktası var,mesela depresyondaki üçlü diyelirikh bize..
Ben yalnızlık depresyonu,triplim kilo depresyonu,Akabam da ben gibi aslında..
Sonracığıma Elizabetgil dedikine bene pek sefkili leydi Margırıt Meg,seninle İngiliz atlarına pinip gezek miğTabiii tabiiiieeee sonra
İyiyiz Allaha şükür.
Bu halini hatırını sorduğun üç kişinin pek çok ortak noktası var,mesela depresyondaki üçlü diyelirikh bize..
Ben yalnızlık depresyonu,triplim kilo depresyonu,Akabam da ben gibi aslında..
EeeSonracığıma Elizabetgil dedikine bene pek sefkili leydi Margırıt Meg,seninle İngiliz atlarına pinip gezek miğ
Çok kıskandım ki benSonracığıma Elizabetgil dedikine bene pek sefkili leydi Margırıt Meg,seninle İngiliz atlarına pinip gezek miğ
Dedimkine degett bi deli deli konuşup benim canımı sıkmağ Elizabetlen dedim. Ben gibi asilzadenin ne işi var atın üstünde töbe yareppim dedim.
Hadi hadi uyumak için bahane aramağÇok kıskandım ki ben
Bu hikayeyi bu gece benim bünyem kaldıramaz sanırım
Hak etmiş haspam ,hiiç acımamDedimkine degett bi deli deli konuşup benim canımı sıkmağ Elizabetlen dedim. Ben gibi asilzadenin ne işi var atın üstünde töbe yareppim dedim.
Amann bi özür bi ağlamak seninkinde
YaaaaDedimkine degett bi deli deli konuşup benim canımı sıkmağ Elizabetlen dedim. Ben gibi asilzadenin ne işi var atın üstünde töbe yareppim dedim.
Amann bi özür bi ağlamak seninkinde
Yok artıkHak etmiş haspam ,hiiç acımam
Eee hak edene öyle diyecağnYok artık
Aaaa ne uykusu canımHadi hadi uyumak için bahane aramağ
Heç
Bana Margırıt derler
Gel canım gel,açılırsın burda. Girişte huni var,istediğin renk alabilirsinTopiğe bir bakayım dedim de kadınlar kulübü deyince aklıma ilk gelen isimler buradabi merhaba demeye gelmiş idim.. bugün diyete başlamıştım, akşam bozdum.. bunun hüznüyle uyuyamıyorum da
Hoşgeldin :)Topiğe bir bakayım dedim de kadınlar kulübü deyince aklıma ilk gelen isimler buradabi merhaba demeye gelmiş idim.. bugün diyete başlamıştım, akşam bozdum.. bunun hüznüyle uyuyamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?